Fostul sef al Postului de Politie Corni, condamnat definitiv pentru luare de mita!

Fostul sef al Postului de Politie Corni, condamnat definitiv pentru luare de mita!
Fostul şef al Postului de Poliţie din comuna Corni, Eduard-Ioan Zmău, trimis în judecată pentru fapte de corupţie, a fost condamnat definitiv, luni, de magistraţii Curţii de Apel Suceava, la doi ani de inchisoare cu suspendare. 

Acesta a fost acuzat de luare de mită şi abuz în serviciu contra intereselor publice, poliţistul fiind găsit vinovat de două instanţe de judecată. Eduard-Ioan Zmau va fi supus unui termen de încercare de patru ani si a fost obligat la plata cheltuielilor judiciare care totalizează 2.000 de lei.

Magistraţii au dispus și confiscarea de la Zmău a sumei de 100 de euro şi 770 de lei, bani pe care i-ar fi primit drept mită. Eduard Ioan Zmău a fost trimis în judecată în luna octombrie 2013, după ce ar fi pretins şi primit bani şi bunuri de la mai multe persoane, insistând pentru împăcarea părţilor în afara cadrului procesual legal.

Zmău a fost ridicat de procurori, în decembrie 2010, în urma unui flagrant. Când şi-a dat seama că a fost prins în capcană, poliţistul a încercat să scape de probele compromiţătoare, aruncând totul în foc. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Zi neagră pentru drumari: o femeie de 45 de ani a murit, un bărbat este în stare gravă. Apel către participanții la trafic!

astăzi, 09:41
265

În timp ce efectua lucrări de întreținere curentă, o echipă de drumari a fost implicată într-un accident rutier.Cu toate că lucrările efectuate erau semnalizate corespunz...

Botoșănean judecat după ce și-a bătut cu cruzime soția!

astăzi, 09:33
41

Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani a dispus trimiterea în judecată în stare de libertate a lui P.D., în vârstă de 67 de ani, din orașul Flămânzi, jude...

Bogdan Andone își prezintă scuzele după victoria Botoșaniului cu Dinamo: ”Vreau să explic de ce mi-am ieșit din fire!”

astăzi, 08:48
281

Bogdan Andone (49 de ani), antrenorul celor de la FC Botoșani, a avut o ieșire nervoasă la partida câștigată cu Dinamo, 2-1.Tehnicianul s-a certat cu arbitrul partidei, în prima r...