Transdor Tudora este noua castigatoare a "CUPEI DE IARNA"! FOTO, VIDEO
SPORT

Transdor Tudora este noua castigatoare a "CUPEI DE IARNA"! FOTO, VIDEO
Duminica, in sala de sport din localitatea Vorona, a avut loc Faza Finala a Cupei de Iarna - Editia a II-a, organizata de Asociatia Judeteana de Fotbal Botosani.

Faza finala a fost impartita in doua grupe cu cate trei echipe, iar primele doua formatii clasate au disputat cele doua semifinale. 

In Grupa A, pe prima pozitie s-a clasat Transdor Tudor, dupa ce a invins cu 2-0 pe CS Rachiti si 2-1 pe Flacara Vlasinesti, pe locul doi situandu-se CS Rachiti. In cealalta grupa, pe primul loc a fost Sanatatea Darabani, dupa ce a castigat meciul cu Inter Dorohoi cu 4-2 si meciul cu Avantul Albesti cu scorul de 4-1. Pe locul secund a fost Inter Dorohoi

In prima semifinala s-au intalnit Transdor Tudora si Inter Dorohoi. Partida a fost una extrem de disputata, singurulor gol fiind marcat de Ciprian Orasanu in repriza secunda, gol ce avea sa trimita echipa in finala. 

In cea de-a doua semifinala, Sanatatea Darabani a trecut cu scorul de 3-0 de CS Rachiti, formatie care avea sa termine pe locul 3, dupa ce in finala mica a invins pe Inter Dorohoi cu 5-2.

In marea finala s-au duelat Transdor Tudora si Sanatatea Darabani, echipele aflate pe locul 3, respectiv 4, in Liga a IV-a. Tudorenii au reusit sa puna mana pe cupa, dupa ce i-au invins pe darabeneni cu scorul de 3-1.

Cel mai bun jucator al turneului: Alexandru Stancoschi (Sanatatea Darabani)
Cel mai bun portar: Cornel Carciu (Transdor Tudora)
Cel mai bun marcator: Gabriel Moisa (Inter Dorohoi)
Echipa Fair-Play: Inter Dorohoi
 

GALERIE FOTO:







































































 

 

Spune-ne opinia ta