Şofer blocat în trafic, după o urmărire pe străzile din Botoşani! Ce au descoperit poliţiştii!

Şofer blocat în trafic, după o urmărire pe străzile din Botoşani! Ce au descoperit poliţiştii!
A ignorat semnalele poliţiştilor, apânsând pedala de acceleraţie la vederea acestora! Oamenii legii au pornit în urmărirea şoferului, fiind prins pe o stradă din municipiul Botoşani. Când l-au verificat, poliţiştii au aflat şi de ce a fugit: era băut şi nu avea permis de conducere!

Sâmbătă, în jurul orei 22:20, poliţistii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 1 Botoșani, au efectuat semnale regulamentare pentru a opri un autoturism ce se deplasa pe D.J. 296, între localitățile Cișmea, comuna Răchiți și municipiul Botoșani, însă conducătorul acestuia și-a continuat drumul, neoprind la semnale.
   
Autoturismul a fost blocat pe strada Zimbrului din municipiu, iar in urma verificărilor efectuate s-a stabilit că acesta era condus de către S.D.C. de 26 ani, din municipiul Botoșani, care nu poseda  permis de conducere.
        
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,12 mg/l alcool pur în aerul expirat și a fost ulterior condus la Spitalul Județean Botoșani unde i-au fost recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
         
"Autoturismul a fost indisponibilizat, conform prevederilor legale, pentru continuarea cercetărilor. În cauză se efectueaza cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere", au precizat reprezentanţii IPJ Botoşani. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Prefectul, apel în ședință pentru siguranța elevilor: „Observ că s-au făcut progrese...” (video)

astăzi, 09:40
18

O astfel de situație, a cazurilor de violență în școli, a fost punctată și de către șeful Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani, comisar șef de poliție Costîn...

Microbuz cu ucraineni răsturnat pe DN 17. Cinci persoane transportate la spital!

astăzi, 09:14
165

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, maior Alin Găleată, un microbuz s-a răsturnat, vineri dimineața, pe raza localității Prisaca Dornei. În microbuz se aflau șase perso...

Telemedicină pentru Unitățile de Primiri Urgențe din Botoșani și Dorohoi!

astăzi, 08:58
52

Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean „Mavromati”, Compartimentul de Primiri Urgențe de la Secția de Pediatrie și Compartimentul de Urgențe din cadrul Spitalului Municipa...