Zeci de locuri de parcare din municipiul Botoşani ocupate de rable! FOTO

Zeci de locuri de parcare din municipiul Botoşani ocupate de rable! FOTO
Zeci de locuri de parcare din municipiul Botoşani, în special în interiorul cartierelor, sunt ocupate de maşini care nu au mai fost pornite chiar şi de câţiva ani.

O parte dintre aceste autoturisme sunt adevărate focare de infecţie, în ele făcându-şi adăpost oameni ai străzii şi ce este mai grav este că sunt şi în apropierea unor unităţi de învăţământ.

Multe vehicule nu mai au roţi, geamuri, fiind şi cazuri în care nu se cunosc nici măcar proprietarii. Spre exemplu, pe Aleea Curcubeului sunt nu mai puţin de trei autoturisme abandonate, care ocupă inutil locuri de parcare, în condiţiile în care este binecunoscut faptul că în multe zone din oraş există o criză a locurilor de parcare.

În perioada 3-24 februarie 2015, Poliţia Locală a identificat 96 de autovehicule abandonate pe domeniul public din care 16 fără stăpân, maşini care nu mai au plăcuţe de înmatriculare sau sunt înmatriculate în alte ţări.

În luna aprilie şi mai proprietarii au fost somaţi cu privire la obligaţia de a ridica autoturismele abandonate, având la dispoziţie un an să facă acest lucru. O parte s-au conformat şi şi-au luat maşinile, dar mulţi nu au dat niciun semn.

La ora actuală nu există însă posibilitatea de a fi ridicate aceste maşini şi asta întrucât nu s-a stabilit cine se va ocupa de bunurile care au fost achiziţionate de la societatea HSR, fiind nevoie de personal specializat care să manevreze maşina de ridicat.








 

 

Spune-ne opinia ta