Cornel Sfaiter cere sanctionarea dura a celor din Liga 1 care joaca la pariuri: "Trebuie sanctionati drastic"

Cornel Sfaiter cere sanctionarea dura a celor din Liga 1 care joaca la pariuri: "Trebuie sanctionati drastic"
Presa nationala a relatat in aceste zile posibila implicare a antrenorului celor de la Astra Giurgiu, Marius Sumudica, in pariurile sportive, asta dupa ce fotbalistul celor de la FC Voluntari, Mihai Costea, a fost prins jucand la pariuri pe meciuri din Liga 1. 

Presedintele echipei FC Botosani, Cornel Sfaiter, sustine ca jucatorii, antrenorii sau conducatorii din Liga 1 care sunt prinsi ca joaca la pariuri sa fi sanctionati drastic.

"E pacat ca se intampla asemenea lucruri cu oameni care sunt in fotbal, jucatori, antrenori sau conducatori. Nu am jucat la pariuri niciodata. Trebuie sactionati foarte drastic cei care vor fi prinsi si sa va demonstra ca au jucat la pariuri. Nu mi se pare normal, pentru ca este un joc de echipa. Sunt oameni care investesc. Au fost si noi discutii, cand eram in Liga a II-a, ca ar fi jucat la pariuri adversarii nostri (n.r. FC Snagov) si a fost o surprinza neplacuta pentru noi. In ultimul timp s-au inmultit astfel de discutii si e clar ca se joaca la pariuri. Sunt sigur ca in viitor unii vor plati. Nu e normal sa joci, mai ales jucatorii. Nici nu-mi imaginez vreodata ca jucatorii de la FC Botosani ar juca la pariuri", a declarat Cornel Sfaiter.

 

Spune-ne opinia ta