UPDATE! Lucian Isar, soțul Alinei Gorghiu, audiat la DNA. Victor Ponta, mesaj uluitor!

UPDATE! Lucian Isar, soțul Alinei Gorghiu, audiat la DNA. Victor Ponta, mesaj uluitor!
Lucian Isar, fost ministru delegat pentru relația cu mediul de afaceri în Guvernul Victor Ponta, a fost citat, miercuri dimineața, la DNA.

Acesta nu a dorit să facă nicio declaraţie. Până în acest moment nu se cunoaște motivul pentru care soțul copreședintelui PNL, Alina Gorghiu a fost citat la DNA, relateaza dcnews.ro.

Lucian Isar are un CV impresionant. A fost vicepreşedinte la Citibank România, apoi vicepreşedinte la Bancpost, iar acum este consilier la Banca Feroviară. A fost ministru pentru IMM-uri în primul Guvern Ponta.

Isar are studii de matematici financiare la Oxford, MBA la Universitatea din Chicago şi programe avansate urmate la Harvard.

UPDATE: Fostul premier Victor Ponta a scris o postare, pe Facebook, despre audierea soțului Alinei Gorghiu, Lucian Isar, la DNA.
"Nu cunosc in mod evident motivele chemarii de azi la DNA / pot insa sa spun ca in aproape 4 ani de Prim Ministru a fost o singura ocazie in care am primit direct informare de la institutiile specializate ale statului despre o tentativa clara de coruptie din partea unui ministru - Lucian Isar ( care a cerut avantaje personale de la un mare investitor american in schimbul sprijinului pentru implementarea unui proiect important in Romania)! Atunci i-am spus imediat si lui Crin Antonescu de situatie si a inteles - in cateva ore l-am inlocuit pe Isar cu Mihai Voicu / probabil ca cei care m-au informat pe mine au sesizat si DNA. Din pacate exista si astfel de oameni", a scris fostul premier Victor Ponta, pe Facebook.

UPDATE: "Domnul Lucian Isar nu deține în prezent niciun raport contractual în relația cu Banca Comercială Feroviara", au precizat reprezentanții Băncii Comerciale Feroviara.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Posturi scoase la concurs într-o instituție din Botoșani!

astăzi, 14:22
127

Agenția pentru Protecția Mediului (APM) din Botoșani anunță faptul că în luna martie s-au vacantat în cadrul instituției două locuri de muncă. Este vorba despre două posturi de c...

Cum vrea un fost consilier al lui Costică Macaleți să schimbe pe furiș procedura de verificare a colaboratorilor Securității!

astăzi, 13:54
74

În timp ce Parlamentul numește șase noi membri în Consiliului Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii (CNSAS), în instituție mocnește un scandal legat de procedura de ...

Fără taxă de internare la „Mavromati”? Ce spune noul manager al spitalului! (video)

astăzi, 13:32
208

La aproape o săptămână de la ocuparea funcției de manager interimar, economist Corneliu Mihai a participat la o conferință cu presa locală. În cadrul conferinței, managerul unită...