Cele mai noi tendinte in frizerie si coafura: Seminar organizat la Botosani! FOTO

Cele mai noi tendinte in frizerie si coafura: Seminar organizat la Botosani! FOTO
Frizeria "La Brici" a gazduit, marti, primul seminar de tunsoare 2016 organizat in judetul Botosani despre cele mai noi tendinte in tuns si coafat.

La acest eveniment au participat mai multi hair-stylisti din Botosani, acestia invatand ce frizuri si coafuri se poarta in anul 2016 de la reprezentantii L'Oreal Romania.

"Este primul eveniment de acest gen pe care-l gazduieste frizeria "La Brici", dintr-un sir foarte lung, eveniment pe care il facem impreuna cu partenerul nostru, L'Oreal Romania. Se vor prezenta tendintele de tunsoare barbateasca 2016, cat si coafura. A venit la aceasta prezentare si ambasadorul L'Oreal, din Constanta. Este primul eveniment organizat in Botosani pentru ingrijirea parului si speram ca la urmatorul eveniment sa fie mai multi hair-stylisti din Botosani prezenti, pentru ca impreuna ne putem dezvolta. Concurenta este productiva si trebuie sa profitam de fiecare moment. Evenimentul este gratuit, pentru ca ne dorim sa intram pe piata si pe acest domeniu, de organizare de evenimente in domeniul ingrijirii parului", a declarat Ciprian Andronache, patronul frizeriei "La Brici".

Acesta a mai adaugat ca si-a dorit ca si Botosaniul sa fie pe harta hair-stylistilor din Romania, pentru ca asa este normal si pentru ca suntem in anul 2016.

"Am venit sa sustinem un seminar aici si este o onoare si o placere pentru mine, pentru ca ma aflu pentru prima data aici. Sunt foarte incantata sa vin si sa promovez trendurile pentru anul 2016, atat pentru barbati, cat si pentru femei. Este un trend care ne lasa sa ne jucam si sa ne punem creativitatea in practica", ne-a spus Mihaela Osman, ID Artist L'Oreal Professionnel, cea care a prezentat evenimentul.


















(Material publicitar)

 

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Iftime este recunoscător: ”M-a salvat Mailat, minunea asta de copil!” / ”Cu Andone și cu echipa asta mă luptam la orice loc!”

astăzi, 08:08
132

FC Botoșani a trecut de Dinamo, scor 2-1, după un meci nebun. Prima repriză a durat mai bine de o oră, iar în ea Dinamo și-a dat un autogol, a marcat de două ori, dar doar o reușită a fo...

Viața cruntă a unei bunici din Botoșani: ”Oamenii bolnavi nu merită să fie umiliți astfel!” (Foto)

astăzi, 07:42
364

Bătrâna are nevoie de alimente, scutece cu scai mărimea L, produse de igienă (mai ales șervețele umede), haine lejere din bumbac XL (mai ales pantaloni), un pat medical electric sau orice p...

Andone, după victoria cu Dinamo: ”Atmosfera a fost extraordinară. Le mulțumesc suporterilor!”

astăzi, 07:16
252

Antrenorul echipei FC Botoșani, Bogdan Andone, în vârstă de 49 de ani, a oferit câteva cuvinte la finalul meciului.”Dumnezeu ne-a dat punctele înapoi!”&bd...