Afacerist condamnat pentru trucarea unei licitaţii!

Afacerist condamnat pentru trucarea unei licitaţii!
Fostul administrator al unei firme din Botoşani a fost condamnat  definitiv, luni, de magistraţii Curţii de Apel Suceava după ce a fost judecat pentru fals material în înscrisuri oficiale, uz de fals şi fals în declaraţii.

Florin Cazacu, fostul administrator al firmei de pază şi protecţie Forţa Rapidă Grup Security (FRGS), a fost condamnat la patru luni de închisoare cu suspendare.

Cazacu a fost acuzat de procurori că a falsificat documente pentru a participa la o licitaţie organizată de Spitalul Judeţean Mavromati pentru achiziţionarea unor servicii de pază.

Licitaţia a avut loc în mai 2012, pe lângă firma FRGS participând alte două firme. După ce firma FRGS a fost declarată câştigătoare, administratorul uneia din societăţile scoase din cursă a depus o plângere la poliţie, după ce a descoperit că administratorul firmei FRGS, deşi înregistra datorii la stat, ce nu i-ar fi permis să participe la licitaţie, a depus un document falisficat în care figura fără nicio datorie.

Iniţial, Cazacu a fost condamnat la patru luni de închisoare cu suspendare de Judecăroia Botoşani, cu un termen de doi ani şi patru luni, dar a contestat decizia. Sentinţa a fost însă menţinută de magistraţii suceveni.

Citeşte şi Om de afaceri din Botoşani condamnat pentru evaziune fiscală! 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Polițiștii din Botoșani în alertă: Sunați la 112 dacă o vedeți pe Maria!

astăzi, 22:04
200

Marți, în jurul orei 12.00, fata a părăsit domiciliul, iar până în prezent nu a revenit.Bobeică Narcisa Maria are următoarele semnalmente: aproximativ 1, 65 m înălț...

Se întâmplă lângă noi: Lecție de istorie, arhitectură și numismatica la Agenția BNR Suceava!

astăzi, 20:18
60

Banca Națională a României (BNR) organizează cea de-a patra ediție a evenimentului „Zilele Porților Deschise”, în zilele de joi,18 aprilie, și vineri,19 aprilie. Pentru a...

Bărbat fără permis de conducere, depistat la volanul unui autovehicul neînmatriculat!

astăzi, 19:28
61

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 5 Mihăileni au oprit pentru control, luni,15 aprilie 2024, pe drumul comunal DC 77 din comuna Dersca, un autovehicul condus de un bărbat de 4...