FC Botosani, din ce in ce mai activa in mediul online! Fan Shop pentru suporteri! FOTO

FC Botosani, din ce in ce mai activa in mediul online! Fan Shop pentru suporteri! FOTO
FC Botosani era printre putinele echipe din Liga 1 care nu aveau pagini oficiale pe Twitter si Instagram, retele de socializare din ce in ce mai populate de romani. 

Clubul botosanean avea cont pe Facebook ( http://facebook.com/fcbotosani ), iar de la finalul lunii ianuarie sunt activi si pe celelalte doua retele, Twitter ( http://twitter.com/fc_botosanisi Instagram ( http://instagram.com/fcbotosani ). In plus, fanii echipei botosaneni au fost tinuti la curent cu tot ce se intampla in cantonamentul din Antaltya, fiind postate fotografii de la antrenamente, meciuri, dar si detalii despre echipa de start si multe altele.

Pe pagina de Facebook, FC Botosani are aproape 13.500 de fani, in timp ce pagina de Twitter este urmarita de 50 de persoane, dupa doar cateva zile de la deschidere, iar pe Instagram sunt 54 de persoane.

PAGINA DE FACEBOOK:


PAGINA DE INSTAGRAM:
 

PAGINA DE TWITTER:



FAN SHOP pentru suporteri!

Suporterii FC Botosani, dar si colectionarii, au solicitat in nenumarate randuri deschiderea unul "fan shop" online sau in oras, pentru ca acestia sa poata cumpara articole promotionale cu insemnele clubului. 

Se pare ca asteptarea a luat sfarsit, pentru ca FC Botosani va deschide in curand un magazin dedicat suporterilor, de unde acestia vor putea cumpara tricouri, cani, fanioane si esarfe cu sigla ros-alb-albastra.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Șoferii ar putea fi amendați pe baza filmărilor făcute de alți șoferi. Există o singură condiție!

astăzi, 11:50
16

Un proiect de ordonanță prevede că imaginile surprinse astfel pot fi trimise polițiștilor, iar în baza lor, s-ar putea da amenzi. Asta ar putea contribui la reducerea numarului de accidente...

Patru ani de închisoare după ce a tâlhărit o studentă în centrul Sucevei, bărbatul a fost prins în Botoșani!

astăzi, 11:08
33

Un bărbat în vârstă de 35 de ani, din Republica Moldova, aflat în arest preventiv din luna ianuarie a acestui an pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată, un f...

Anunț important de la Tribunalul Botoșani pentru candidații la CJ!

astăzi, 10:51
86

Tribunalul Botoșani înștiințează candidații care și-au anunțat intenția de a candida pentru funcția de președinte al Consiliului Județean (CJ) din Botoșani, dar și pentru consilieri...