ANDY MIHALACHE, botoşăneanul de la Hollywood!

ANDY MIHALACHE, botoşăneanul de la Hollywood!

ANDY MIHALACHE

Trăieşte în Londra şi spune că în viaţa privată alege discreţia pentru ca spectatorul să creadă doar în personajele sale. "Mai bine să ştiţi mai puţin despre mine, e mai uşor să conving spectatorii să sunt personajul de pe ecran, să creadă că chiar sunt acea persoană", mărturiseşte Andy Mihalache, botoşăneanul despre care în urmă cu o săptămână mai toată presa din România scria ca despre "românul care a dat lovitura la Hollywood: Joacă alături de Brad Pitt, Morgan Freeman și Tommy Lee Jones!".

Cine este Andy Mihalache?

Este născut pe 24 octombrie 1964, la Botoşani. A studiat şi a crescut în România până în anul 2000, când se mută la Londra. A reuşit în viaţă respectând principiile sănătoase ale vieţii, pentru că a dus mereu munca la bun sfârşit, fără să facă rabat de la calitate. Îi place să conducă, să fotografieze, dar este atras mai ales de tot ce înseamnă tehnică şi tehnologie.





Andy Mihalache a urmat, la Botoşani, cursurile Liceului "A.T.Laurian", promoţia 1983. Pleacă apoi la Iaşi, unde se specializează la Institutul Politehnic, domeniul Inginerie civilă, în cadrul Facultăţii de Construcţii şi instalaţii. În anul 1993 se înscrie la cursuri postuniversitare de contabilitate, iar în anul 1999 studiază Comerţ Internaţional în Anglia. Tot în Anglia se specializează în Inginerie şi instalaţii electrice.

După întreaga pregătire tehnică, după ani de studii şi examene în domenii care nu au legătură cu arta, Andy Mihalache a schimbat traiectoria vieţii, spre latura artistică, spirituală. Se spune despre el că este un actor spontan, ambiţios, dar mai ales un excelent profesionist, entuziast, încrezător şi sociabil. Asta l-a ajutat să obţină rolurile potrivite, în lumea mare a filmului mondial.





Anul acesta, Andy Mihalache va apărea în filme mari la Hollywood. Actorul poate fi văzut în "War Machine", unde joacă alături de Brad Pitt, în "Now You See Me 2", alături de actorii Morgan Freeman, Michael Caine și Daniel Radcliffe, dar şi în filmul "Untitled Matt Damon/Bourne Sequel" (Bourne 5) cu Matt Damon, Tommy Lee Jones, Vincent Cassel și Alicia Vikander.

 Mai mult, botoşăneanul a bifat un rol în pelicula plasată în lumea fascinantă a lui Harry Potter, intitulată "Fantastic Beasts and Where to Find Them", unde joacă alături de Colin Farrell, Jon Voight și Eddie Redmayne.

Se pare că un rol esențial în succesul său îl joacă și faptul că știe foarte multe limbi străine, dar și faptul că este foarte fotogenic.

Nu a prins roluri mari, dar viitorul pare să sune bine. Este un actor spontan şi versatil, iar profesia de bază, disciplina în afaceri şi experienţa în consultanţă au fost atu-uri pentru noile provocări din lumea actoriei de film. A activat, de asemenea, şi în publicitate (reclame TV) şi modeling.





Atrage atenţia la Andy Mihalache chipul fotogenic. Mai mult, "camera îl iubeste", după cum se spune în lumea cinematografiei. Sub aspectul aparent rigid, de om de afaceri, se ascunde o varietate de expresie bine controlată.

Este un bun profesionst, se consideră a fi uşor de abordat, amabil şi prietenos. Entuziast, ambiţios, punctual, bun confident, munceşte din greu. Este sociabil şi capabil să interacţioneze cu semenii. În lumea filmului, caută să aplice varietatea de abilităţi şi cunoştinţe de care dispune, în fiecare rol pe care îl primeşte.

Vorbeşte fluent română şi engleză, are cunoştinţe de bază în franceză şi rusă şi chiar puţin din ebraică.

Discret în viaţa personală, Andy Mihalache este dispus să se expună lumii drept actorul dispus să muncească până la epuizare. De la roluri mici, alături de mari actori ai lumii cinematografice, Andy Mihalache face paşi mici, răbdători, către marea sa carieră. Vom auzi despre noi filme, despre noi succese, despre meritate împliniri.





SURSA FOTO

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Florentina Tonita

Regizorul Cristian Pascariu, înainte de lansarea filmului ”Nasty” la Botoșani: ”Îl veți vedea pe Ilie într-o ipostază necenzurată, într-o ipostază sinceră” (Foto, Video)

Joi, 18 Aprilie 2024
548

Filmul ”Nasty” va avea premiera de gală la Cinema Unirea Botoșani sâmbătă, 20 aprilie, de la 19:00, publicul având prilejul de a se întâlni și cu echipa care a...

Anamaria Chelaru: ”Noi, păpușarii, suntem făcuți să lucrăm între călugărie și armată!” (Foto, Video)

Marţi, 16 Aprilie 2024
994

Când am căutat-o și i-am propus acest interviu, am întrebat-o direct: Cum este Anamaria Chelaru în afara scenei? A răspuns dintr-o suflare, cu vocea clară și îndelung form...

S-a stins un mare actor născut în Botoșani. ”Ce frumoasă a fost călătoria sa pe aici!”

Sâmbătă, 13 Aprilie 2024
4855

Născut pe 6 mai, în prima zi de Paşti a anului 1945, în familia preotului Mihai Cojocaru din Hăneşti, judeţul Botoşani, actorul a plecat astăzi în veșnicie.Constantin Coj...