Ce pedeapsă a primit un tânăr care a provocat un accident mortal, la Huțani!

Ce pedeapsă a primit un tânăr care a provocat un accident mortal, la Huțani!
Un tânăr care în vara anului 2012 a provocat un accident la Huțani, în urma căruia două persoane și-au pierdut viața, și-a aflat pedeapsa finală.

Bogdan Petru B.A, care avea 20 de ani la acea vreme, a fost condamnat inițial de o instanță botoșăneană la trei ani de închisoare cu executare, după ce a fost judecat pentru ucidere din culpă.

Șoferul a formulat însă apel, acțiunea sa fiind admisă de magistrații Curții de Apel Suceava. Tânărul a fost condamnat, vineri, la trei ani de închisoare cu suspendare, cu un termen de încercare de șapte ani. Acesta va trebui să plătească rudelor victimelor și daune în cuantum de 575.000 de lei. Sentința magistraților suceveni este definitivă.

Accidentul a avut loc pe data de 2 iunie 2012. Bogdan Petru B.A., aflat la volanul unui autoturism marca Opel, se deplasa dinspre Suceava catre Botosani, iar la iesirea din Hutani, intr-o curba extrem de periculoasa, din cauza vitezei, a intrat in derapaj, a patruns pe sensul opus de mers, si s-a izbit frontal intr-un autoturism  Audi, care se deplasa catre Suceava, condus de un barbat in varsta de 38 de ani.

In urma impactului extrem de violent, Ana Loredana P., in varsta de 16 ani,  pasagera pe scaunul din fata al Opelului, si Valentin Gabriel P., de 23 de ani, pasager pe bancheta din spate, a aceleiasi masini, au decedat.  Baiatul care se afla pe bancheta din spate a fost aruncat din autoturism.

Vezi AICI mai multe foto de la accident!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Zi neagră pentru drumari: o femeie de 45 de ani a murit, un bărbat este în stare gravă. Apel către participanții la trafic!

astăzi, 09:41
201

În timp ce efectua lucrări de întreținere curentă, o echipă de drumari a fost implicată într-un accident rutier.Cu toate că lucrările efectuate erau semnalizate corespunz...

Botoșănean judecat după ce și-a bătut cu cruzime soția!

astăzi, 09:33
37

Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani a dispus trimiterea în judecată în stare de libertate a lui P.D., în vârstă de 67 de ani, din orașul Flămânzi, jude...

Bogdan Andone își prezintă scuzele după victoria Botoșaniului cu Dinamo: ”Vreau să explic de ce mi-am ieșit din fire!”

astăzi, 08:48
259

Bogdan Andone (49 de ani), antrenorul celor de la FC Botoșani, a avut o ieșire nervoasă la partida câștigată cu Dinamo, 2-1.Tehnicianul s-a certat cu arbitrul partidei, în prima r...