Tridex Moto a finalizat motocicleta ce intră în concursul Yamaha Yard Built 2016-FOTO

Tridex Moto a finalizat motocicleta ce intră în concursul Yamaha Yard Built 2016-FOTO
Motocicleta pe care Tridex Service și Madras Motoparts Iași o prepară în cadrul prestigiosului concurs internațional Yamaha Yard Built a fost finalizată și va fi expusă la sediul Madras din Iași, aceștia fiind totodată și reprezentanți Yamaha, începând cu data de 6 februarie a.c..



Iată cum descriu in pagina de socializare participanții acestei aventuri proiectul:

Home sweet home: my “old XVS 950
Proiectul nostru retro trimite cu gândul la perioada când motocicletele nu îşi propuneau să fie gadget-uri mobile/computere pe două roți, ci se rezumau la a-și împlini (optim) rostul pentru care fuseseră odinioară concepute: să te poarte acolo unde ochii vedeau și unde inima își dorea să fie. Tehnologia acelor vremuri nu era gândită să te separe de natură, ci, oarecum, să vină în continuarea ei. Tocmai de aceea am decis să înlocuim plasticul cu materiale naturale ca lemnul și alama și să simplificăm, iar atunci când nu s-a putut să le facem cât mai discrete, partea electrică și evacuarea. Cât privește designul, în spiritul epocii respective, utilitatea nu presupunea neapărat caracter impersonal: micile detalii meșteșugite (ca bordul și mânerele din lemn strunjit) împreună cu textura caldă a materialelor (lemnul, mai ales, dar și alama) sunt menite să creeze utilizatorului impresia de familiaritate, ajutându-l să se simtă acasă oriunde Bătrâna lui Yamaha îl va fi purtând.





Începând de astăzi a inceput și VOTAREA in cadrul acestei competitii, reprezentanții Tridex Moto Botoșani lansează invitația publicului larg să voteze la:

http://www.yamaha-yardbuilt.com/en/39/share
 (Material publicitar).