Tânăr rănit grav, după o cascadorie cu maşina la Hudum! Poliţiştii iau în calcul şi o tentativă de suicid! FOTO, VIDEO
ACCIDENT!

Tânăr rănit grav, după o cascadorie cu maşina la Hudum! Poliţiştii iau în calcul şi o tentativă de suicid! FOTO, VIDEO
Un tanar in varsta de 26 de ani a fost ranit destul de grav, dupa un accident petrecut la miezul noptii, la intrarea in localitatea Hudum, in apropiere de Dedeman. 

Catalin L. se afla la volanul unui autoturism VW Passat si se deplasa dinspre Botosani spre Hudum. Imediat dupa Dedeman, intr-o curba usoara la dreapta, tanarul a pierdut controlul volanului, a patruns pe contrasens, a rupt doua capete de pod, dupa care a intrat in sant, iar mai apoi masina s-a intors la 180 de grade cu fata spre Botosani, ramanand pe lateral, la 45 de grade. 

Salvat de un politist si un jandarm

Martorii accidentului au sunat la 112 si primul echipaj ajuns la fata locului a fost un echipaj mixt format dintr-un politist si un jandarm, care se afla in zona.

Acestia l-au vazut pe sofer cum incerca sa iasa din masina, insa autoturismul risca sa cada peste el, asa ca l-au scos imediat, nu inainte de a sprijini autovehiculul. Ulterior a ajuns si echipajul SMURD de Terapie Intensiva Mobila, care l-a preluat pe tanar si l-a transportat la spital.



Simplu accident sau tentativa de suicid?

Politistii ajunsi sa investigheze accidentul si-au dat seama ca nu este deloc usor si asta pentru ca ar fi mai multe piste. Una dintre ele ar fi ca tanarul, aflat sub influenta bauturilor alcoolice, ar fi pierdut controlul volanului pe fondul vitezei. Insa oamenii legii iau in calcul inclusiv varianta unei tentative de suicid, la fata locului neexistand urme de franare. 

Martor al accidentului a fost un taximetrist, chemat chiar de soferul care a provocat accidentul, inainte ca evenimentul rutier sa se intample. Se pare ca tanarul s-ar fi certat cu iubita sa, ar fi consumat bauturi alcoolice, dupa care s-a urcat la volan. Victima postase cu 5 ore inainte de accident un mesaj pe Facebook: "Detest minciuna si oamenii falsi".

Politistii i-au recoltat tanarului probe biologice, in vederea stabilirii alcoolemiei, si urmeaza sa stabileasca daca totul a fost doar un accident nefericit sau daca tanarul a provocat accidentul cu intentie.

Internat pe Terapie Intensiva

Starea soferului este una destul de grava. Catalin L. a suferit un trumatism cranio-cerebral, traumatism cranio-facial, traumatism toracic, fractura deschisa femur drept, fractura glezna dreapta, fiind internat pe Sectia de Terapie Intensiva.
 














 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

astăzi, 18:04
51

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...

O nouă serie de voluntari pregătită să participe la misiuni, alături de pompierii botoșăneni! (foto)

astăzi, 17:21
69

32 de botoșăneni, cu vârste cuprinse între 16 – 52 de ani, sunt pregătiți să participe la misiuni, alături de pompieri. Aceștia au finalizat primele două etape din cadrul pro...

Un polițist din Botoșani a cheltuit banii furați de la un bătrân, pe care tâlharii îi restituiseră!

astăzi, 15:34
367

Curtea de Apel Suceava l-a condamnat definitiv pe Ionuț-Cezar S., agent de poliție judiciară la Secția de Poliție Rurală nr. 1 din Botoșani, la doi ani de închisoare cu suspendarea execut...