Burlacu si Dumitras pe teren in ultimul amical al celor de la CSU Craiova! VIDEO

Burlacu si Dumitras pe teren in ultimul amical al celor de la CSU Craiova! VIDEO

   gsp.ro

Cei doi botosaneni din lotul echipei CS Universitatea Craiova, Andrei Dumitras si Andrei Burlacu, au jucat in cel de-al doilea amical al oltenilor, in cantonamentul din Turcia.

Craiovenii i-au intalnit astazi pe austriecii de la Wolfsberger AC, formatie din prima liga, dupa ce in primul amical au invins pe nemtii de la Hallescher, echipa din Liga a III-a.

Oltenii au pierdut jocul amical cu Wolfsberger AC, scor 2-1, dupa ce la pauza a fost 0-0. Andrei Dumitras a fost introdus pe teren in minutul 46, in timp ce Andrei Burlacu a fost introdus in minutul 58, inlocuindu-l pe Andrei Ivan. 



Au fost două reprize diferite. O primă parte mai consistentă, pe care am dominat-o teritorial, în care ne-am creat șanse de gol și am efectuat un pressing avansat. La pauză am făcut mai multe schimbări, iar pe parcursul părții secunde am introdus în teren toți jucătorii, inclusiv pe cei patru juniori deplasați în Antalya. Există un fond de oboseală, de aceea am și rulat întreg lotul pe care-l am la dispoziție. Nu ne-a interesat în mod special rezultatul, ci am vrut să văd la lucru toți jucătorii. Bineînțeles, cu excepția lui Rocha și Popov, care nu sunt încă la parametrii optimi“, sunt concluziile antrenorului Daniel Mogoșanu.  

Universitatea a arătat astfel: Straton – Achim, Acka (55 Hreniuc), Iliev (14 Kay; 82 Ciocoteală), Vătăjelu (55 Izvoranu) – Madson (46 Dumitraș), Zlatinski (46 Băluță) – Mateiu (46 Hergheligiu), Bancu, Ivan (58 Burlacu) – Măzărache (78 R. Petre).

Joi, de la ora 15:00, Universitatea Craiova va întâlni Austria Viena, în ultimul joc de verificare din acest stagiu de pregătire.

 

 

Spune-ne opinia ta