ONE MAN SHOW. Pătraru, Badea, Banciu: cine a câştigat la audienţă în 2015?

ONE MAN SHOW. Pătraru, Badea, Banciu: cine a câştigat la audienţă în 2015?

   paginademedia.ro

Care este cea mai urmărită emisiune de tip One Man Show anul trecut? Cine a ținut cei mai mulți telespectatori pe post la fiecare ediție dinte Starea Nației, cu Dragoș Pătraru, În gura Presei, cu Mircea Badea și Lumea lui Banciu, de la B1 TV?

Datele arată că, în 2015, Starea Nației cu Dragoș Pătraru, de pe TVR 1, a fost cea mai urmărită emisiune de tip one man show pe două targeturi: național și comercial. La orașe, media emisiunii lui Mircea Badea a fost cu puțin peste Starea Nației. De notat că emisiunile nu au concurat direct, fiind la intervale diferite. Care sunt cifrele?

DRAGOȘ PĂTRARU. La nivelul întregii țări, emisiunea Starea Nației a avut o medie de aproape 430.000 de români pe post, dintre care 230.000 de la orașe.

Cifrele emisiunii prezentate de Dragoș Pătraru sunt peste media de audiență a postului public, mai ales la nivel urban și pe targetul comercial. Astfel, Pătraru a avut o audiență de două ori mai mare decât media postului public pe 2015 (în 2015, media TVR 1 în Prime-Time era de 120.000 de telespectatori la orașe și 37.000 pe targetul comercial).

MIRCEA BADEA. Mircea Badea a avut o medie de 330.000 de telespectatori pe minut la emisiunile În gura presei de pe Antena 3, dintre care 240.000 de la orașe.

De notat că emisiunea de seară nu a avut un interval constant de difuzare. Cele mai multe ediții În gura presei au fost difuzate aproape de miezul nopții și unele chiar după (un interval mai puțin ofertant în materie de public potențial decât Starea Nației, program dat două ore mai devreme, de la 22.00, din sezonul de toamnă).

Pe Antena 1, la difuzările de a doua zi audiența medie a lui Badea a fost de 165.000 de români, dintre care peste 100.000 de la orașe.

RADU BANCIU. Radu Banciu s-a apropiat de o medie de 200.000 de telespectatori la emisiunea difuzată de B1 TV. Dintre acește, 115.000 au fost de la oraș.

Citeste mai mult pe paginademedia.ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Dumitru Dragomir susține că un medic ”plecat din Botoșani” i-a dat un leac de viață lungă! ”M-a văzut că eram așa roșu la față, credea că sunt bețiv!”

astăzi, 10:21
60

Dumitru Dragomir susține că a învățat asta de la un reputat medic cu origini botoșănene.„Fii atent, că nu mai știi pe cine să crezi în țara asta. Toți medicii ăștia ...

Administrația Națională de Meteorologie a prelungit atenționarea de tip Cod Galben pentru județul Botoșani!

astăzi, 10:10
70

Meteorologii eu emis o avertizare de tip Cod Galben valabilă până vineri, la ora 18.00.Vântul va avea intensificări în Moldova, în estul și sud-estul Transilvaniei cu v...

Prefectul, apel în ședință pentru siguranța elevilor: „Observ că s-au făcut progrese...” (video)

astăzi, 09:40
44

O astfel de situație, a cazurilor de violență în școli, a fost punctată și de către șeful Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani, comisar șef de poliție Costîn...