Primarul Ovidiu Portariuc, despre Cornişa: "Sunt mai multe obiective finalizate în procent de 100 la sută" FOTO

Primarul Ovidiu Portariuc, despre Cornişa: "Sunt mai multe obiective finalizate în procent de 100 la sută" FOTO
Mai multe obiective de la Parcul de agrement Cornişa au fost finalizate în proporţie de 100%, iar cele aflate în execuţie sunt într-un stadiu avansat, susţine primarul Ovidiu Portariuc.

Edilul a apreciat că la sfârşitul lunii iunie parcul de agrement va fi deschis, astfel că botoşănenii vor avea la vară unde să se distreze.

Pe perioada sezonului rece se lucrează la interioare, lucrările fiind realizate în procent de peste 80-90%, după cum afirmă primarul.

“Ne ocupăm de conturarea acelei structuri care va gestiona funcţionarea Parcului Cornişa, angajare de personal. Am speranţa că la sfârşitul lunii iunie, aşa cum arată şi contractul, vom face deschiderea oficială a acestui parc. Sunt mai multe obiective la această dată, finalizate în procent de 100%. Sunt terenurile de joacă, amfiteatrul, tot ceea ce înseamnă infrastructură, utilităţi, există doar un obiectiv în stadiul de 40%, râul de rafting, dar în rest celelalte sunt peste 80-90%. Mai este şi patinoarul, unde sunt întârzieri, din cauza acelei erori de proiectare", a declarat primarul Ovidiu Portariuc

Primarul a postat pe Facebook mai multe fotografii cu piscina interioară, bazinul de hidroterapie şi saunele. 













 










 

 

Spune-ne opinia ta