Trei mașini avariate de un BMW! Şoferul a fugit, o fată rănită a fost abandonată în stradă! FOTO
ACCIDENT!

Trei mașini avariate de un BMW! Şoferul a fugit, o fată rănită a fost abandonată în stradă! FOTO
A lovit trei mașini parcate, după care s-a făcut nevăzut! Este isprava unui tânăr care în noaptea de duminică spre luni, în jurul orei 04.30, se deplasa pe strada Împărat Traian, din municipiul Botoșani, la volanul unui BMW seria 5, înmatriculat în județul Galați.

Ajuns la intersecția cu strada Dreptatii, conducătorul auto a pierdut controlul asupra volanului, a intrat în trei mașini parcate regulamentar, după care s-a făcut nevăzut, alături de un alti doi bărbati cu care era. 

În mașina cu aceștia se mai afla și o fată de 20 de ani. Tânăra a fost găsită de polițiști în scara unui bloc, in apropiere de locul accidentului, ea acuzând dureri, fiind transportată la spital pentru îngrijiri.

Cele trei autoturisme lovite au fost serios avariate. Una dintre mașinile izbite, un BMW, fusese recent cumpărată. Proprietarul nu era acasă, el aflând de la vecini ce s-a întâmplat.

Polițiștii îl caută acum pe șoferul care și-a abandonat mașina la locul accidentului. Se pare că acesta, împreună cu tinerii care îl însoțeau, a petrecut toată noaptea în club.






 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Elena Damian a plecat de câteva zile de acasă, familia nu mai știe nimic de ea. Sunați la 112 dacă ați văzut-o!

astăzi, 15:33
2

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei, de 56 de ani din comuna Păltiniș care, la data de 17 aprilie a.c., a părăsit în mod voluntar domiciliul iar p...

Organele de ordine vor asigura paza la manifestările religioase cu ocazia sărbătoririi Sfântului Mare Mucenic Gheorghe! (Foto)

astăzi, 14:53
67

În zilele de 22 și 23 aprilie, jandarmii botoșăneni, împreună cu efective de poliție, poliție locală și pompieri, vor lua măsurile necesare pentru desfășurarea in siguranță a ...

Cum să evităm pericolele internetului, sfaturi pentru părinți!

astăzi, 14:35
19

Într-un document redactat la începutul anilor 2000 în Statele Unite ale Americii, intitulat „Familia ta și ciberspațiul”, se vorbeşte despre lucrurile pe care părinț...