Revelion de colecţie 2016 la Restaurant Legenda

Revelion de colecţie 2016 la Restaurant Legenda
Restaurantul Legenda, situat în apropierea kilometrului 0 al municipiului Botoşani va invită la Revelionul 2016 – un moment din colecţia dumneavoastră de clipe de neuitat!

În restaurantul recent deschis, Legenda, organizăm petrecerea dintre ani punând la dispoziţia clienţilor un număr de 150 de locuri. Meniuri alese şi variate, cu produse tradiţionale dar şi din bucătăria universală,  voie bună şi antren.


Atmosfera va fi completată cu muzică interpretată LIVE de formaţia Romantic Band, care a pregătit un program cu muzică românească şi internaţională, pentru toate gusturile, numai bun pentru a asigura reuşită evenimentului.
Dispunerea locurilor în restaurant se face în funcţie de clienţi, se pot pune la dispoziţie mese şi pentru două persoane dar şi pentru grupuri de 30 de persoane.
Nu am uitat nici de datinile noastre aşa că am pregătit şi Momentul Obiceiurilor de Anul Nou cu cei mai buni artişti în conservarea şi transmiterea acestor obiceiuri, Voronenii !

De precizat mai este şi faptul că persoanele care vor lua parte la revelionul organizat la Restaurantul Legenda vor fi în imediată apropiere de Punctul 0 al evenimentelor pregătite de municipalitate în acest an.



Rezervări şi informaţii puteţi găsi la telefoanele: 0736.351043 şi 0736.351042
https://www.facebook.com/RestaurantLegenda

Va aşteptăm!
(Material publicitar).