Foştii colegi ai Vioricăi Afrăsânei: “Un suflet bun s-a ridicat la Cer”

Foştii colegi ai Vioricăi Afrăsânei: “Un suflet bun s-a ridicat la Cer”
Foştii colegi de partid ai Vioricăi Afrăsânei au transmis un mesaj de condoleanţe în memoria fostului deputat PSD.

“Cuvintele sunt prea puţine şi fără esenţă pentru a ne putea cuprinde nemărginita durere la trecerea în lumea celor drepţi a Omului VIORICA AFRĂSINEI. 

O inimă bună a încetat să mai bată, un suflet bun s-a ridicat la cer, iar noi ne luăm rămas bun de la cea care a fost colega și prietena noastră, un om deosebit,  un distins  caracter, de aleasă omenie și de un înalt profesionalism.

O rugăciune, un ultim omagiu, flori şi multe lacrimi este tot ce îi putem oferi acum când Dumnezeu a hotărât să o cheme la El.

Fie ca bunul Dumnezeu să-i dea odihnă veşnică printre aleşii Săi, iar familiei îndurerate, un sincer gând de mângâiere şi alinare, dar și putere pentru a trece mai uşor peste această cumplită despărţire. Transmitem un pios omagiu noi, prietenii din cadrul Organizației Județene PSD Botoșani.  Odihnească-se în pace!", este mesajul PSD Botoşani.

Şi preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a transmis, miercuri, un mesaj de condoleanţe familiei fostului deputat Viorica Afrăsânei.

Îmi exprim profunda tristeţe la vestea trecerii în nefiinţă a fostului deputat social-democrat Viorica Afrăsinei, om de aleasă nobleţe sufletească. De-a lungul a trei mandate, i-a reprezentat cu cinste, demnitate şi bună - credinţă pe botoşăneni în Parlamentul României, fiind unul dintre cei mai apreciaţi şi devotaţi deputaţi. A fost un intelectual vertical, un politician preocupat de binele oamenilor, o colegă remarcabilă şi o prietenă minunată, care va rămâne veşnic în amintirea noastră. Sincere condoleanţe familiei îndoliate. Dumnezeu s-o odihnească în pace!, este mesajul lui Valeriu Zgonea.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Rugăciune pentru cei bolnavi într-o parohie din Botoșani. ”Vă rog și pe dumneavoastră să pomeniți aceste nume” (Foto)

astăzi, 15:14
16

Credincioșii s-au rugat joi seara alături de preoți pentru cei bolnavi și neputincioși. Oameni care au mare nevoie de rugăciunea semenilor.Joi seara, 18 aprilie, cinci preoți au slujit Tain...

Luptătorii greco-romani de la LPS Botoșani, lideri incontestabili la nivel național! (foto)

astăzi, 14:49
22

În perioada 12 – 14 aprilie 2024, sportivii din cadrul secției de lupte a Liceului cu Program Sportiv (LPS) din Botoșani au participat la Finala Cupei României pentru categoria de ...

FC Hermannstadt - FC Botoşani, astăzi de la ora 17:30

astăzi, 14:03
76

FC Hermannstadt şi FC Botoşani se întâlnesc astăzi în etapa a cincea a play-out-ului Superligii.Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Hermannstadt!Gazdele sunt lideri &i...