Cumpărătoarea mofturoasă, vânzătoarea păgubită!

Cumpărătoarea mofturoasă, vânzătoarea păgubită!
A mers la cumpărături cu o bancnotă de 200 de lei, dar la plecare avea în buzunar mai mulţi bani decât atunci când intrase în magazin! Bucuria femeii nu a ţinut mult, ea fiind depistată de poliţişti o oră mai târziu, când a fost oprită în trafic.

Marţi, în jurul orei 10.15, Postul de Politie Coșula a fost sesizat de o femeie de 34 de ani, din satul Pădureni, judeţul Botoşani, cu privire la faptul că a fost înşelata de o persoană, cu o sumă de bani.

Cercetările efectuate au stabilit că, la data menţionată, în jurul orei 10.00,  o persoana de sex feminin a intrat în magazinul aparţinând persoanei vătămate, solicitând să cumpere diverse produse, în valoare de 17 lei, pentru care a înmânat o bancnotă de 200 de lei.

Întrucât gestionara nu avea întreaga sumă necesară pentru restul de la bancnota de 200 de lei, ci doar 83 de lei, s-a deplasat în locuinţă, pentru a aduce încă 100 de lei.

Ulterior, cumpărătoarea, motivând că produsele sunt prea scumpe, a refuzat să le mai cumpere şi a primit înapoi bancnota de 200 de lei, fără ca ea să restituie însă cei 83 de lei primiţi deja cu titlu de rest, după care a plecat din magazin.

Femeia a fost depistată tot ieri, în jurul orei 11.30, pe raza municipiului Botoşani, călătorind cu un autoturism condus de V. E., de 28 ani.

În cauză continuă cercetările, urmând să fie propusă soluţie procedurală.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Blocada polițiștilor și jandarmilor în Botoșani și localități s-a lăsat cu sancțiuni: 14 șoferi au rămas fără permis în ultimele 24 de ore!

astăzi, 17:24
1

În ultimele 24 de ore, polițiștii botoșăneni au organizat 5 acțiuni punctuale în orașele Dorohoi, Săveni, Flămânzi, Darabani și Botoșani în cadrul planului BLOCADA, a...

PNL Botoșani, Cătălin Flutur, întâlnire cu taximetriștii: „O unitate de breaslă mai rar întâlnită în zilele noastre” (foto)

astăzi, 16:14
50

Candidatul din partea Partidului Național Liberal (PNL) – Filiala Botoșani, Cătălin Flutur, a avut zilele trecute o întâlnire cu taximetriștii din Botoșani.Redăm mai jos i...

Eveniment dedicat antreprenorilor din Botoșani: Conferință despre dezvoltarea unor afaceri inteligente! (foto)

astăzi, 15:56
103

Sute de antreprenori din Botoșani au participat, joi, la o conferință despre dezvoltarea unor afaceri inteligente cu fonduri europene. Evenimentul este organizat de către Camera de Comerț, Indust...