Impact violent în Cătămărăști Deal! BMW distrus de un TIR, un bărbat la spital! FOTO, VIDEO
ACCIDENT!

Impact violent în Cătămărăști Deal! BMW distrus de un TIR, un bărbat la spital! FOTO, VIDEO
Șoferul unui BMW a fost rănit după ce a vrut să efectueze o manevră în trafic. Se pare că acesta nu s-a asigurat, mașina sa fiind lovită puternic de un TIR.

Accidentul a avut loc, marți seara, în Cătămărăști Deal. Șoferul autoturismului BMW, înmatriculat în Bacău, Paul C., de 22 de ani, se deplasa dinspre municipiul Botoșani către Cucorăni, iar în Cătămărăști Deal a efectuat un viraj la stânga, fiind lovit puternic de un TIR, înmatriculat în Buzău, condus de Narcis G., de 36 de ani, care circula către Dorohoi.

În urma impactului, BMW-ul a fost distrus pe partea stângă, iar conducătorul auto a avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind preluat de un echipaj SMURD și transportat la Unitatea de Primire Urgențe. După ce a fost izbit, autoturismul a fost aruncat în afara părții carosabile, partea din față a mașinii de mare tonaj rotindu-se spre municipiul Botoșani.

Șoferul de pe TIR a povestit că BMW-ul circula în fața sa, iar la un moment dat șoferul a semnalizat dreapta pentru a opri în parcarea unui restaurant dar văzând că parcarea este plină a virat imediat la stânga pentru a lăsa autoturismul pe partea cealaltă. Conducătorul auto de pe mașina de mare tonaj spune că nu a mai putut evita impactul. Acesta avea montată în mașină o cameră video care a surprins momentul producerii accidentului, aparatul urmând a fi predat oamenilor legii.

Ancheta polițiștilor va stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul. Pe perioada cât s-au făcut cercetările la fața locului traficul în zonă s-a desfășurat cu mare dificultate.

“Din primele verificări, am constatat că un autoturism BMW a executat un viraj la stânga fără a se asigura corespunzător, împrejurare în care a fost impactat de un TIR care circula din spate. Efectuăm în continuare cercetări pentru a stabili cu exactitate vinovatul pentru producerea acestui accident", a declarat Andi Barbacaru, din cadrul Poliției Rutiere. 











 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ediția a doua a Conferinței științifice „Hierasus – Cercetări arheologice în zona de nord a Moldovei”, la Botoșani

astăzi, 12:30
17

În intervalul 25-26 aprilie 2024, Muzeul Județean Botoșani, Secția Istorie-Arheologie, organizează conferința științifică „Hierasus – Cercetări arheologice în zona de ...

Un preot orb va sluji la o mănăstire iubită de mulți botoșăneni. ”Deși ochii săi trupești nu cunosc lumina…”

astăzi, 11:46
438

În curând obștea Mănăstirii Piatra Tăieturii din comuna suceveană Panaci aflată la cota 1.600, se va îmbogăți cu un nou preot.Este vorba de Părintele Sofian Costea care,...

Primăriile din Botoșani care stau mereu cu mâna-ntinsă la Guvern. „Nu facem față cheltuielilor din venituri proprii!”

astăzi, 10:45
271

Potrivit statisticilor, la nivel național, mai bine de două treimi din primăriile de comună din România nu reușesc să achite nici măcar salariile angajaților sau să achite facturile din...