Tânără din Botoșani, lăsată fără BMW-ul abia cumpărat!

Tânără din Botoșani, lăsată fără BMW-ul abia cumpărat!
O tânără în vârstă de 23 de ani, din județul Botoșani, a rămas fără autoturismul BMW în Punctul de Trecere a Frontierei Borș, alegându-se și cu dosar penal.

În data de 23 noiembrie, în jurul orei 16.35, la Punctul de Trecere a Frontierei Borș, județul Oradea, s-a prezentat pentru a intra în țară Anca L., domiciliată în județul Botoșani, conducând un autoturism marca BMW 335D, înmatriculat în Italia.

Polițiștii de frontieră au solicitat pentru control documentele mașinii, ocazie cu care au constatat că autoturismul figurează ca fiind "bun căutat pentru confiscare", alertă introdusă de autoritățile italiene în data de 21 noiembrie 2015.

Botoșăneanca a declarat că a achiziționat mașina din Italia, de la un cetățean sârb a cărui identitate nu o cunoaște, contra sumei de 7.000 de euro și nu știa că autoturismul este căutat de autoritățile italiene.

Autoturismul, an de fabricație 2007, a cărui valoare este de aproximativ 10.000 de euro, a fost indisponibilizat la sediul ITPF Oradea iar polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de "tăinuire la furt".


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Posturi scoase la concurs într-o instituție din Botoșani!

astăzi, 14:22
69

Agenția pentru Protecția Mediului (APM) din Botoșani anunță faptul că în luna martie s-au vacantat în cadrul instituției două locuri de muncă. Este vorba despre două posturi de c...

Cum vrea un fost consilier al lui Costică Macaleți să schimbe pe furiș procedura de verificare a colaboratorilor Securității!

astăzi, 13:54
56

În timp ce Parlamentul numește șase noi membri în Consiliului Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii (CNSAS), în instituție mocnește un scandal legat de procedura de ...

Fără taxă de internare la „Mavromati”? Ce spune noul manager al spitalului! (video)

astăzi, 13:32
191

La aproape o săptămână de la ocuparea funcției de manager interimar, economist Corneliu Mihai a participat la o conferință cu presa locală. În cadrul conferinței, managerul unită...