Bătaie între clanuri la Dorohoi! Patru persoane au ajuns la UPU Botoşani! FOTO VIDEO

Bătaie între clanuri la Dorohoi! Patru persoane au ajuns la UPU Botoşani! FOTO VIDEO
Bătaie cu bâte şi topoare la Dorohoi! Membrii unei familii rome au năvălit marţi la prânz peste o altă familie de co-etnici, agresând-o cu bâte şi topoare, cu pumnii şi cu picioarele.

În urma conflictului, patru persoane au fost rănite, între care doi fraţi din familia agresată. După ce poliţiştii chemaţi de urgenţă la faţa locului au reuşit să-i despartă pe combatanţi şi să intre în casă, au fost chemate şi echipajele medicale. Iniţial, răniţii au fost transportaţi la Spitalul Municipal Dorohoi, de unde au fost ulterior direcţionaţi către Unitatea de Primiri Urgenţe Botoşani.

Patru ambulanţe au transportat răniţii la UPU Botoşani, una dintre victime fiind într-o stare atât de gravă, cauzată de multiplele tăieturi la nivelul capului, încât medicii urmează să solicite intervenţia elicopterului SMURD pentru transfer la Clinica de Neurochirurgie din Iaşi.

Restul familiei agresate a ajuns la UPU. Oamenii susţin că tot conflictul a pornit de la faptul că au refuzat să plătească agresorilor "taxa de protecţie" solicitată în repetate rânduri. 

"La Dorohoi, poliţia nu face verificare. Care are banul, aşa te omoară în casă. Au intrat în casă de mai multe ori, nu doar o dată. Avem şi filmări din piaţă cum au băgat maşina în faţa mea, cinci au coborât din maşină şi m-au bătut cu bâtele, am certificat medico-legal, m-au lovit la picioare, la cap. Cinci oameni, eu eram cu băiatul meu în maşină. Sunt un clan, sunt şi de aici din Botoşani şi din Dorohoi", susţine o rudă a agresaţilor.  





 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sfântul Ierarh Teotim, Episcopul Tomisului; Sfântul Cuvios Teodor Trihina

astăzi, 08:14
8

Sfântul Teotim a trăit pe vremea împăratului Teodosie cel Mare (378-395) în Sciţia Mică sau Dobrogea de astăzi şi era Episcop al Tomisului. El se bucura de atâta cinste &...

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

Vineri, 19 Aprilie 2024
1371

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

Vineri, 19 Aprilie 2024
359

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...