Accident cu cinci victime, la Leorda! Impact frontal intre o masina si un microbuz! GALERIE FOTO
ACCIDENT!

Accident cu cinci victime, la Leorda! Impact frontal intre o masina si un microbuz! GALERIE FOTO
Un grav accident de circulație a avut loc, vineri la amiază, pe drumul naţional ce face legătura între municipiile Botoşani şi Dorohoi, după ce un autoturism VW a pătruns pe contrasens, izbindu-se frontal într-un microbuz.

Microbuzul ce aparţine firmei Apetrans, era condus de Crristian B., de 38 de ani, si circula dinspre Dorohoi spre Botoşani.
Evenimentul rutier a avut loc pe raza localităţii Leorda, într-o curbă desebit de periculoasă, în apropiere de trecerea la nivel cu calea ferată, un VW condus de Liviu B., de 54 de ani, intrând în microbuz.

În urma impactului, patru pasageri din microbuz au fost preluaţi de ambulaţe şi transportaţi la UPU, a cincea victimă ajungând la spital cu mijloace proprii (un alt autoturism). Printre pasageri se află şi o femeie înscărcinată care mergea la control la Maternitate.

"La locul solicitarii am gasit cinci victime, constiente, aparent stabile hemodinamic. Persoanele au avut leziuni minore, fara a le pune viata in pericol. Au fost transportate la spital pentru investigatii suplimentare.", a declarat medicul Liviu Stan, din cadrul SJA Botosani.

Conducătorul microbuzului a declarat că autoturusmul VW mergea în zig- zag şi nu a mai putut evita impactul cu acesta.

Poliţiştii urmează să stabilească circumstanţele producerii accidentului. Pe perioada cât criminaliștii au făcut cercetări, în zona s-a circulat cu dificultate.

"Pe drumul national 29B, traseul Botosani - Dorohoi, pe raza comunei Leorda, am fost sesizati de producerea unui accident de circulatie soldat cu victime omenesti . Din primele cercetari am stabilit ca soferul autoturismului VW Golf, circula dinspre Botosani spre Dorohoi, ajuns intr-o curba la dreapta, in panta, nu adapteaza viteza la un carosabil umed, imprejurare in care pierde contralul volanului si derapeaza pe sensul opus, unde intra in impact cu un microbuz, ce transporta persoane. In urma impactului a rezultat ranirea a cinci pesageri, care se afla la Spitalul Judetean si unde primesc ingrijiri medicale. S-a deschis un dosar penal pentru vatamare corporala din culpa", ne-a declarat Andi Barbacaru, inspector principal in cadrul Politiei Rutiere Botosani.

Firma de transport persoane a trimis la fata locului un alt mijloc de transport, pentru a duce la destinatie celelalte persoane.


















 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Deschiderea oficială a Olimpiadei Naționale de Limba ucraineană la Botoșani (Foto)

astăzi, 09:22
5

În perioada 22-25 aprilie 2024, la Botoșani se desfășoară a XXX-a ediție a Olimpiadei naționale de limba și literatura ucraineană maternă – etapa națională, un eveniment de pres...

USR Botoșani: Primari cu apucături de mafiot

astăzi, 08:42
130

Apropierea alegerilor de pe 9 iunie și intrarea în campania electorală scoate ce-i mai rău din anumiți primari și acoliți ai acestora. Membrii Alianței Dreapta Unită se confruntă cu sit...

Fals polițist descoperit de DIICOT, ce ”arsenal” au găsit polițiștii în mașina unui botoșănean!

astăzi, 08:21
222

În luna ianuarie 2024, martorul denunțător G.G., care are calitatea de inculpat într-un dosar al DIICOT Iași, în care este acuzat de trafic de persoane și proxenetism, și se afl...