Fostul jucator al Botosaniului, Sandrino Gherine, gasit MORT: "Sunt luate in considerare toate posibilitatile"
NEWS ALERT

Fostul jucator al Botosaniului, Sandrino Gherine, gasit MORT: "Sunt luate in considerare toate posibilitatile"
Fostul golgheter al formatiei FC Botosani, pe cand echipa evolua in liga secunda, Sandrino Gherine, dat disparut inca de la finalul saptamanii trecute, a fost gasit, vineri dupa-amiaza, in localitatea Vatra Dornei.

Din pacate, fotbalistul a fost gasit decedat, trupul neinsufletit fiind descoperit intr-un lac cu pastravi, din curtea unei pensiuni din Vatra Dornei. 

Politistii suceveni iau in calcul toate variantele, insa cea mai aproape de adevar ar fi sinuciderea.

"Astazi, in jurul orelor 16:00, mai multe echipe de politisti, insotiti si de colegii jandarmi si pompieri, au continuat cautarile privind o persoana disparuta, in varsta de 37 de ani, din municipiul Campulung Moldovenesc. In urma datelor stranse in cadrul investigatiilor facute in zilele anterioare s-a stabilit ca acesta este posibil sa se afle in zona unei pensiuni din statiunea Vatra Dornei. Au fost efectuate cautari in zona respectiva, iar intr-un bazin in care erau crescuti pastravi, a fost descoperit cadavrul barbatului de 37 de ani, la aproximativ 4 metri adancime. Acesta nu prezinta urma de violenta. Urmeaza ca in cursul zile de maine sa se efectueze necropsia cadavrului, pentru a se stabili cu exectitate conditiile in care a survenit decesul. La aceasta ora sunt luate in considerare toate posibilitatile, insa cea mai plauzibila este cea a unui act suicidal", a declarat, pentru Stiri Botosani, Ionut Epureanu, purtator de cuvant al IPJ Suceava.

Sandrino Gherine a jucat fotbal la mai multe echipe de Liga a II-a, printre care Cetatea Suceava şi FC Botoşani. La FC Botosani a fost si golgheterul echipei, fiind coleg cu Alin Bejan, Vespazian Colban, Ovidiu Ciobanu, Mihai Andries sau Marius Matei.

Conducerea clubului FC Botosani l-a invitat pe acesta să sărbătorească împreună cu echipa, în vara lui 2013, prima promovare în Liga 1. La ceremonie au participat şi Miodrag Belodedici şi Jean Vlădoiu, alături de Costel Orac, Leo Grozavu şi alţii.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșănean judecat după ce și-a bătut cu cruzime soția!

astăzi, 09:33
14

Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani a dispus trimiterea în judecată în stare de libertate a lui P.D., în vârstă de 67 de ani, din orașul Flămânzi, jude...

Bogdan Andone își prezintă scuzele după victoria Botoșaniului cu Dinamo: ”Vreau să explic de ce mi-am ieșit din fire!”

astăzi, 08:48
191

Bogdan Andone (49 de ani), antrenorul celor de la FC Botoșani, a avut o ieșire nervoasă la partida câștigată cu Dinamo, 2-1.Tehnicianul s-a certat cu arbitrul partidei, în prima r...

Verdictul medicilor în cazul morții artistului de 40 de ani, din Botoșani. ”Nu a suferit, s-a stins brusc...”

astăzi, 08:12
640

Durere imensă în familia cunoscutului artist Daniel Relenschi. Fratele său, Cătălin, care devenise la rândul său cunoscut prin creațiile plastice, s-a stins din viață la doar 40 de...