Anunț DJDP! Restricții de tonaj și lucrări pe mai multe drumuri județene!

Anunț DJDP! Restricții de tonaj și lucrări pe mai multe drumuri județene!
Direcţia Judeţeană  de  Drumuri  şi  Poduri  Botoşani informează  populaţia judeţului că sunt impuse restricţii de tonaj pe următoarele tronsoane de drum judeţean : DJ 208C cuprins între km 0 + 000 – 21 + 870, respectiv pe DJ 208H între km 16 – 19 + 100.

În intervalul orar 22:00-06:00, autovehiculele cu masa maximă autorizată mai mare de 10 to nu pot circula.
De asemenea, au fost montate indicatoare de reducere a vitezei pe raza localității Vorona Nouă, Vorona Centru, Vorona Mare și Poiana, după cum urmează:
  • 40km/h pentru autovehiculele de transport marfă;
  • 50km/h pentru autoturisme.

Pe sectoarele de drum judeţean DJ 208 C, peste râul Miletin, comuna Curteşti, km 5+300, respectiv pe DJ 297, peste râul Burla, comuna Suliţa, km 11+580 se execută lucrări de refacere poduri.

.De asemenea,  s-au început lucrările de refacere a podului  situat pe DJ 298 A,  km 8+957, peste râul Podriga, comuna Mileanca, judeţul Botoşani.

Direcţia Judeţeană  de  Drumuri  şi  Poduri  Botoşani informează  populaţia judeţului Botoşani următoarele: s-au început lucrările de plombări și burdușiri pe sectorul de drum D.J. 282 între localitățile Rediu și Trușești; s-au început lucrările la covor pe sectorul de drum D.J. 291 pe raza localității Leorda.        

Rugăm participanții la trafic să circule cu atenție sporită și să respecte semnele de circulație pentru evitarea evenimentelor nedorite. 

Comunicat Direcția Județeană de Drumuri și Poduri   

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Proiect de lege: Minorii de 17 ani, cu permis, ar putea conduce alături de un însoțitor cu experiență!

astăzi, 20:16
16

Comisiile juridică și pentru apărare din Senat au aprobat un proiect de lege care permite minorilor de 17 ani, cu permis categoriile B și BE, să conducă cu un însoțitor cu experiență de...

Polițiștii dintr-o localitate din Botoșani au discutat cu elevii pe tema siguranței online! (Foto)

astăzi, 19:23
34

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Flămânzi alături i-au vizitat pe copiii din cadrul Școlii Gimnaziale ”Ion Bojoi” din localitate. Prin intermediul activităților educa...

Elevi ai unui liceu tehnologic din județ au învățat, alături de alți colegi din țară, cum să combată șomajul

astăzi, 18:56
28

106 elevi de la 13 licee din 11 localități au lucrat în echipe, în cadrul workshop-ului virtual JA Social Innovation Camp, organizat de Junior Achievement (JA) România ca parte a p...