Sorescu, după gestul primarului de la Dângeni: "Voi cere o discuție la nivelul PNL. Domnul primar a făcut circ"

Sorescu, după gestul primarului de la Dângeni: "Voi cere o discuție la nivelul PNL. Domnul primar a făcut circ"
Președintele Consiliului Județean, Gheorghe Sorescu, consideră gestul primarului din comuna Dângeni, de a planta zeci de salcâmi în gropile de pe un drum județean, ca fiind unul "de imagine".

Sorescu spune că primarul a fost informat încă de acum câteva zile că se va interveni pe drumul județean 294, dar cu toate acestea și-a dus la capăt planul de a planta salcâmi.

“A fost o acțiune de imagine. Latinii aveau o vorbă, “pâine și circ", domnul primar a făcut circ. Nu se face așa ceva cu atât mai mult cu cât cei doi directori de la Direcția de Drumuri au fost și au stabilit, inclusiv domnul primar recunoaște că se intervine pe acel drum. Nu putem să ne ducem toate utilajele că vrea mușchiul unui primar, ca să mă exprim mai puțin academic", a spus Gheorghe Sorescu.

Acesta a mai precizat că va avea loc o discuție și la nivelul partidului după ceea ce s-a întâmplat miercuri, la Dângeni.

“Vom discuta și în zona de partid, pentru că trebuie să spun că înțelegeam dacă era acțiunea unui primar PSD, dar primarii PSD nu au făcut lucrul acesta, și aici îi găsesc o scuză domnului Rotundu, pentru că ei au primit fonduri prin ordonanța 28. Din punctul acesta găsesc o scuză, dar în altă ordine de idei am stabilit un calendar și eu cred că suntem oameni serioși, dacă am spus că intervenim, avem contract multianual, avem utilaje care lucrează în județ, a face o chestiune așa, de imagine, ca să vadă țara cât suntem noi de cu moț la Botoșani, nu face bine nimănui. Voi cere o discuție la nivelul PNL, pentru că chestiuni de genul acesta se discută cu ușile închise. Să nu credeți că cei de la PSD se pupă unii pe alții în fiecare zi, dar discuțiile se poartă la un nivel civilizat, politic și se pleacă mai departe. Trebuie să construim, nu să dărâmăm", a conchis Sorescu.

Citește și 
PROTEST! Zeci de salcami plantati pe un drum judetean plin cu gropi! FOTO, VIDEO 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Condamnat cu suspendare pentru trafic de minori, a ajuns în Penitenciarul Botoșani după ce a condus beat!

astăzi, 10:47
51

Principala infracțiune care apare în mandat este cea de conducere sub influența alcoolului, însă în acest caz este vorba doar de o nouă infracțiune, comisă în termenul de...

Autoutilitară la un pas de distrugere, după ce motorul a luat foc! (Foto)

astăzi, 10:14
138

Pompierii din cadrul Detașamentului Dorohoi au intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la compartimentul motor al unei autoutilitare.Evenimentul s-a întâmplat în munici...

Mașină răsturnată în șanț, șofer preluat de polițiști și dus urgent la spital!

astăzi, 10:00
1395

Miercuri, 27 martie, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier care se deplasau pe D.N. 29C, în comuna Cândești, au observat un autoturism răsturnat în afara părții carosabile....