Poliţist de frontieră trimis în judecată după ce a ascuns un contrabandist!

Poliţist de frontieră trimis în judecată după ce a ascuns un contrabandist!
Un tânăr în vârstă de 26 de ani, din comuna Păltiniş, dat în urmărire după ce a fost arestat în lipsă pentru contrabandă cu ţigări, şi-a găsit ascunzătoare, timp de aproape trei săptămâni, chiar în casa unui poliţist de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Izvoarele Sucevei.

Poliţistul de frontieră, în vârstă de 45 de ani, acuzat de favorizarea infractorului şi folosirea de informaţii ce nu sunt destinate publicităţii a fost trimis acum în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Suceava, dosarul urmând a fi judecat de magistraţii Judecătoriei Darabani.

Marius A. a fost prins în anul 2012 încercând să introducă în ţară 3.010 pachete de provenienţă Republica Moldova. La acea vreme  a primit o pedeapsă de doi ani şi trei luni de închisoare, iar după ce a ieşit de după gratii a reluat “afacerea".

A fost prins din nou încercând să introducă în ţară 2.500 de pachete cu ţigări de contrabandă, dar a fost ulterior eliberat.  La scurt timp, a încercat un nou transport, de câteva sute de pachete, dar a reuşit să fugă când a fost surprins de poliţiştii de frontieră.

Magistraţii judecătoriei Darabani l-au arestat pe tânăr în lipsă şi în timp ce oamenii legii îl căutau el şi-a găsit acunzătoare în casa poliţistului de frontieră, unde a stat aproape trei sptămâni.

În tot acest timp, angajatul MAI l-a determinat pe un coleg de serviciu să acceseze baza de date a Ministerului, încercând să afle ce informaţii deţin anchetatorii despe contrabandistul care se ascundea în gospodăria sa.
Botoşăneanul a fost însă capturat şi dus în arest, dar după două luni a fost eliberat fiind trimis în judecată pentru trafic de ţigări.

În faţa instanţei va trebui să dea socoteală acum pentru fapta sa şi poliţistul de frontieră.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un preot orb va sluji la o mănăstire iubită de mulți botoșăneni. ”Deși ochii săi trupești nu cunosc lumina…”

astăzi, 11:46
261

În curând obștea Mănăstirii Piatra Tăieturii din comuna suceveană Panaci aflată la cota 1.600, se va îmbogăți cu un nou preot.Este vorba de Părintele Sofian Costea care,...

Primăriile din Botoșani care stau mereu cu mâna-ntinsă la Guvern. „Nu facem față cheltuielilor din venituri proprii!”

astăzi, 10:45
207

Potrivit statisticilor, la nivel național, mai bine de două treimi din primăriile de comună din România nu reușesc să achite nici măcar salariile angajaților sau să achite facturile din...

Mailat, eroul de pe Municipal: ”Știu cât muncesc și cât de mult îmi doresc să salvez echipa de la retrogradare!”

astăzi, 10:14
284

Meciul a fost marcat de autogolul lui Gabriel de Moura în minutul 13, care a deschis scorul în favoarea echipei moldovene.În timp ce pentru Dinamo, Astrit Slemani a reușit să e...