PROTEST! Zeci de salcami plantati pe un drum judetean plin cu gropi! FOTO, VIDEO

PROTEST! Zeci de salcami plantati pe un drum judetean plin cu gropi! FOTO, VIDEO
Primarul comunei Dangeni, Catalin Rotundu, s-a tinut de cuvant in legatura cu protestul pe care l-a anuntat inca de saptamana trecuta.

Miercuri dimineata, primarul a mers sa planteze salcami pe drumul judetean DJ 294, ce face lagatura cu DN 29 Botosani - Saveni. A mers insotit si de viceprimarii din comunele invecinate, insa cei care au plantat salcamii au fost satenii din comuna Dangeni, adusi de primar.

Catalin Rotundu spune ca a facut nenumarate solicitari catre Directia Judeteana de Drumuri si Poduri Botosani, dar si catre Consiliul Judetean, pentru a fi reparata acea portiune de 1,3 km, insa fara rezultat.

"Au trecut cam 7 ani de cand institutiile care se ocupa de administrarea drumurilor judetene, promit ca se vor asfalta cei 1,3 km, dar nu s-a intamplat nimic. Circulam pe drumul asta 6 comune si situatia este din ce in ce mai jalnica, in sensul ca nu se poate circula aproape deloc pe el, fiind groapa langa groapa. Chiar daca voi fi catalogat de cetateni ca un nebun, care se apuca sa planteze salcami, imi asum acest lucru, pentru ca nu mai suportam cheltuielile cu reparatiile masinilor", a declarat Catalin Rotundu, primarul comunei Dangeni.

Satenii, inarmati cu lopeți si hârlețe, au inceput sa planteze salcamii pe mijlocul drumului, fiind extrem de suparati pe starea acestuia. 

"Acoperim gropile, pentru ca acesta nu este drum. Facem padure, daca drum nu e", a spus un localnic.

Soferii care au trecut prin zona au fost nevoiti sa faca slalom printre salcami, insa nu au fost suparati. "Foarte bine ca planteaza. Poate asa se va asfalta si acest drum", a precizat un sofer.

Potrivit primarului Catalin Rotundu, directorul DJDP Botosani, Sorin Clim, a fost marti la Dangeni si a promis ca in 5 zile se va apuca de reabilitarea drumului judetean.
 


















 

Spune-ne opinia ta