Maşinile botoşănenilor, luate la verificat! Vezi cine este vizat

Maşinile botoşănenilor, luate la verificat! Vezi cine este vizat
Agenţia Judeţeană pentru Plăţi şi Inspecţie Socială (AJPIS) desfăşoară în această perioadă o serie de verificări, ca urmare a unei dispoziţii venită de la nivel central, vizaţi fiind beneficiarii de ajutor social din judeţ.

Reprezentanţii AJPIS au solicitat de la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatricularea Vehiculelor o situaţie pentru a vedea dacă beneficiarii de ajutor social deţin pe numele lor autoturisme, existând suspiciuni că sunt unele persoane care primesc ajutor financiar de la stat, deşi nu ar avea acest drept.

“Am cerut pentru toţi benficiarii şi membrii din familiile beneficiare de ajutor social ce maşini au înmatriculate pe numele lor, de fapt numărul lor. Avem deja câteva cazuri descoperite, dar încă suntem în lucru. Aceste verificări se vor finaliza până la sfârşitul luni octombrie", a precizat Sebastian Tocariu, directorul AJPIS Botoşani.

Potrivit reglementărilor legislative, beneficiarii de ajutor social au voie să deţină un singur autoturism, dacă este mai vechi de zece ani, cu excepţia celor adaptate pentru persoanele cu handicap.

În urma unor astfel de controale care au mai fost efectuate, în ţară au fost identificate persoane care primeau ajutor social, dar în curţi aveau adevărate bijuterii pe patru roţi.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

astăzi, 19:34
106

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

astăzi, 18:04
94

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...

O nouă serie de voluntari pregătită să participe la misiuni, alături de pompierii botoșăneni! (foto)

astăzi, 17:21
94

32 de botoșăneni, cu vârste cuprinse între 16 – 52 de ani, sunt pregătiți să participe la misiuni, alături de pompieri. Aceștia au finalizat primele două etape din cadrul pro...