Jucatorul de la Botosani care l-a facut pe Pustai sa-si dea demisia de la Pandurii: "El a fost principalul vinovat" - FOTO, VIDEO

Jucatorul de la Botosani care l-a facut pe Pustai sa-si dea demisia de la Pandurii: "El a fost principalul vinovat" - FOTO, VIDEO
Noul antrenor al echipei FC Botosani, Cristian Pustai, a dezvaluit ca a lucrat pana in prezent cu trei jucatori de la echipa botosaneana, Plesca si Roman, la Gaz Metan Medias, dar si cu Brata, atunci cand a antrenat la Pandurii Targu Jiu.

Acesta si-a amintit ca l-a dorit la Medias pe mijlocasul Istvan Fulop, cel care a marcat trei goluri in meciul FC Botosani  - Pandurii Targiu, scor 3-2, la finalul caruia Pustai, pe atunci antrenor la gorjeni, si-a dat demisia.

"Am mai multi jucatori cu care am lucrat. Roman, Plesca, la Medias, Brata la Targu Jiu. Pe Fulop l-as fi dorit la Medias. Cand am plecat de acolo el a venit aici si cand am venit cu Pandurii aici m-a batut, nu el, dar el a fost principalul vinovat ca mi-am dat demisia dupa meciul de la Botosani.", a declarat Cristian Pustai.



Pustai va debuta pe banca echipei FC Botosani chiar impotriva celor de la ASA Targu Mures, echipa pe care a antrenat-o.

"Am plecat de la Targu Mures in conditii normale. Era o clauza de reziliere. Eu nu sunt bantuit de dorinte de revansa. Mi-as dori sa castig meciul, pentru ca mereu am castigat primul meci la echipele la care am fost. Am castigat primul meci la Pandurii cu Ceahlaul, am castigat primul meci la Targu Mures, acasa cu CFR Cluj si am castigat cu Rapid, primul meci cu Steaua. Am venit la Botosani mai repede ca nu avea rost sa astept. De ce sa sufar in tribuna, cand pot sa sufar pe banca. Luni o sa comunicam staff-ul tehnic. Am gasit aici oameni priceputi si nu trebuie sa uitam ce s-a facut inainte, pentru ca la noi imediat se uita. Moartea regilor, bucuria nebunilor.", a adaugat tehnicianul botosanenilor.

 

Spune-ne opinia ta