Cum arată Parcul de agrement Cornișa cu doar câteva luni înainte de inaugurare-GALERIE FOTO

Cum arată Parcul de agrement Cornișa cu doar câteva luni înainte de inaugurare-GALERIE FOTO
Lucrările la Parcul de agrement Cornișa au avansat vizibil, primarul Ovidiu Portariuc, alături de administratorul public Adriana Zăiceanu, și de reprezentanții constructorului, efectuând, marți, o ultimă vizită înainte de plecarea în SUA a edilului-şef.

Lucrările cele mai avansate sunt la terenurile de sport, la amfiteatru, într-o fază avansată de execuție fiind și bazinele.

În zona bazinelor se lucrează la clădirea care va adăposti piscina acoperită, unde vor fi și săli de fitness, vestiare, iar la etaj o zonă de food.

Și la piscina exterioară de lucrează de zor, adâncimea acesteia fiind  între 1,70 și 4,50 metri, dar și la plaja din jurul acesteia, care va avea o suprafață de câteva sute de metri pătrați.

Unul dintre cele mai întârziate obiective este râul de rafting, care va avea peste 200 de metri liniari și o diferență de nivel de trei metri, unde deocamdată s-a săpat doar șanțul. De asemenea, încă nu a fost finalizată licitația pentru patinoar.

Reprezentanții companiei Electroalfa dau asigurări că investiția va fi finalizată în totalitate până la data de 31 martie.

“Terenurile de sport, vestiarele, amfiteatrul, drumurile au fost finalizate în procent de 90-95%. La bazine lucrările au fost executate în procent de 70%, urmează placajele. Râul de rafting este cel mai în urmă, dar în două săptămâni dăm drumul și acolo. Vrem ca anul acesta să finalizăm investiția în procent de 90% să rămână pentru la primăvară probe, curățenie. Ne vom încadra fără probleme până la data de 31 martie", a precizat Adi Dumitraș, manager de proiect.

Potrivit primarului Ovidiu Portariuc, până acum deconturile au fost efectuate în procent de 55%.

“Lucrările avansează conform graficului asumat. Ne apropiem de un procent de 70%, lucrări fizice, urmând să accelereze pe această zonă pentru a permite în sezonul rece lucrările de interior. La 31 martie proiectul va fi finalizat urmând ca în vara anului viitor botoșănenii să se poată bucura de bazinele așteptate de 7-8 ani de zile", a spus primarul Ovidiu Portariuc.

Parcul de agrement Cornișa va avea o zonă deschisă, cea cu alei și bănci, unde va putea intra oricine dorește, iar pe partea de obiective, acestea vor fi îngrădite iar accesul va fi contra cost.

Zona bazinelor exterioare și clădirea unde va funcționa bazinul acoperit, sălile de fitness, vestiarele















Interiorul clădirii din zona bazinelor









Râul de rafting





Amfiteatrul








Terenurile de sport și patinoarul





 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Numerele de la mașină l-au băgat în bucluc!

astăzi, 12:10
142

În cursul zilei de miercuri, 27 martie, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani – Biroul Rutier au oprit pentru control pe strada Pacea, din municipiul Botoșani, un autot...

Condamnat cu suspendare pentru trafic de minori, a ajuns în Penitenciarul Botoșani după ce a condus beat!

astăzi, 10:47
87

Principala infracțiune care apare în mandat este cea de conducere sub influența alcoolului, însă în acest caz este vorba doar de o nouă infracțiune, comisă în termenul de...

Autoutilitară la un pas de distrugere, după ce motorul a luat foc! (Foto)

astăzi, 10:14
175

Pompierii din cadrul Detașamentului Dorohoi au intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la compartimentul motor al unei autoutilitare.Evenimentul s-a întâmplat în munici...