Dragnea a fost la imigrantii din Budapesta: Mi s-a parut ciudat ca sunt foarte bine organizati

Dragnea a fost la imigrantii din Budapesta: Mi s-a parut ciudat ca sunt foarte bine organizati
Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, aflat in capitala Ungariei pentru meciul nationalei Romaniei, s-a deplasat in gara Keleti, unde stationeaza nenumarati imigranti, pentru a vedea cu ochii sai situatia acestora si a sta de vorba cu cativa.

"Am fost in gara si am vorbit cu imigrantii. Am vrut sa ii vad cu ochii mei pentru ca este aceasta discutie, statul roman zice cu senitatate ca ii primim si noi nu stim daca suntem pregatiti sau nu", a declarat Liviu Dragnea pentru BreakingNews24.

Liderului PSD i s-a parut "ciudat" ca mare parte din imigranti sunt barbati tineri si ca sunt "foarte bine organizati": "Sunt si oameni extrem de amarati, dar sunt si altii foarte bine organizati, pe grupuri, fiecare grup are coordonatorul lui. Au o singura tinta, sa ajunga in Germania".

Acesta a mai afirmat si ca i s-a parut ciudat ca atunci cand camerele vor sa ii filmeze, imigrantii isi ascund chipurile.

Liviu Dragnea a declarat ca il va convoca luni pe Ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, la sedinta Coalitiei, urmand sa prezinte un raport referitor la cotele de imigranti si daca insitutiile statului pot sa faca fata acestora.

"Vreau sa ne spuna - suntem pregatiti sau nu, cati vin, exact, ce inseamna asta pentru statul roman, ce masuri luam", a afirmat Liviu Dragnea.

Imigrantii sositi in Ungaria fac tot posibilul sa nu ajunga in taberele din aceasta tara, pentru ca nu vor sa depuna cereri de azil aici, ci in tari precum Germania, unde se gandesc ca ar putea obtine mai multe beneficii financiare.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Condamnat cu suspendare pentru trafic de minori, a ajuns în Penitenciarul Botoșani după ce a condus beat!

astăzi, 10:47
4

Principala infracțiune care apare în mandat este cea de conducere sub influența alcoolului, însă în acest caz este vorba doar de o nouă infracțiune, comisă în termenul de...

Autoutilitară la un pas de distrugere, după ce motorul a luat foc! (Foto)

astăzi, 10:14
75

Pompierii din cadrul Detașamentului Dorohoi au intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la compartimentul motor al unei autoutilitare.Evenimentul s-a întâmplat în munici...

Mașină răsturnată în șanț, șofer preluat de polițiști și dus urgent la spital!

astăzi, 10:00
868

Miercuri, 27 martie, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier care se deplasau pe D.N. 29C, în comuna Cândești, au observat un autoturism răsturnat în afara părții carosabile....