Porumbei de uscător si gândaci de apartament, în plin centru al municipiului!

Porumbei de uscător si gândaci de apartament, în plin centru al municipiului!
Mai mulţi locatari dintr-un imobil situat pe strada Revoluţiei nr. 13, din municipiul Botoşani, au apelat la serviciul protecţia mediului din cadrul Poliţiei Locale Botoşani care, în colaborare cu Direcţia de Sănătate Publică Botoşani, au făcut un control la adresa indicată.

Poliţiştii locali au constatat că, la adresa menţionată, Ioan N. a ocupat uscătorul de la etajul 7, amenajând ilegal un adăpost pentru creşterea porumbeilor.

De asemenea, s-a consemnat modul impropriu de amenajare şi lipsa unei igienizări corespunzătoare, fapt care creează un disconfort vizibil locatarilor din imobil şi pericol real de îmbolnăvire.

Mizeria provenită de la porumbei, prezenţa gândacilor care au invadat apartamentele din imobil şi mirosul înţepător, amplificat de temperaturile ridicate, au condus la nemulţumirea cetăţenilor .

 În urma controlului efectuat, poliţia locală a dispus ca în termen de 5 zile să elibereze spaţiul de folosinţă comună, să fie luate măsuri de igienizare  corespunzătoare, riscând sancţionarea cu amendă de la 500 la 1000  lei.

"Este regretabil faptul că, în plin centru al municipiului, igiena şi sănătatea locuitorilor să fie pusă la încercare de crescătorii şi iubitorii de porumbei", a precizat Ioan Onuţu, director executiv în cadrul Poliţiei Locale.






 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat de 47 de ani, sancționat pentru transport ilegal de persoane!

astăzi, 19:49
109

La data de 27 martie 2024, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe drumul european E 587, în comuna Frumușica, un autoturism condus de un bărbat, de 47 de ani, d...

Campania antidrog care educă elevii să aleagă înțelept, la Colegiului Economic ”Octav Onicescu” Botoșani (Foto)

astăzi, 19:02
64

În scopul prevenirii consumului de droguri în rândul populației de vârstă școlară, în perioada decembrie 2023 – iunie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean ...

Vești bune de la premierul României: supermarketurile nu vor fi închise în week-end!

astăzi, 18:22
69

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat, joi, la începutul ședinței de guvern, că magazinele nu vor fi închise în weekend, subliniind că, „din toate semnalele primite din r&aci...