Fostul ministru de Finante Ioana Petrescu ajunge vice la BEI - ce salariu urias ar urma sa aiba

Fostul ministru de Finante Ioana Petrescu ajunge vice la BEI - ce salariu urias ar urma sa aiba
Ioana Petrescu, fostul ministru al Finantelor, a ajuns vicepresedinte al Bancii Europene de Investitii (BEI), dupa ce premierul Victor Ponta a numit-o reprezentant al tarii noastre in board-ul institutiei.

Ioana Petrescu il va inlocui pe Mihai Tanasescu
, ministru de Finante in Guvernul condus de Adrian Nastase, informeaza Stiripesurse.ro. Mihai Tanasescu a fost suspendat din board-ul BEI dupa ce DNA a inceput urmarirea penala pe numele sau in dosarul licentelor Microsoft, in care sunt implicati mai multi demnitari, printre care Ecaterina Andronescu, Dan Nica, Daniel Funeriu si Valerian Vreme.

Realitatea TV relateaza ca Ioana Petrescu urmeaza sa castige un salariu de 23.000 de euro pe luna pentru functia pe care o va ocupa la Banca Europeana de Investitii.

Ioana Petrescu a intrat in atentia presei dupa intalnirea cu fostul presedinte Traian Basescu, la care a participat alaturi de Victor Ponta si unde s-a negociat reducerea CAS.

Ioana Petrescu nu a putut raspunde clar la intrebarile fostului sef de stat in legatura cu impactul bugetar al reducerii CAS, iar punctul culminant al intalnirii a fost momentul in care Basescu a inceput sa vorbeasta despre MTO, iar cei doi, aparent, nu ar fi stiut ce inseamna.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Proiect USR înaintat Senatului: Absolvenții de liceu care au promovat bacalaureatul ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe!

astăzi, 20:24
17

Absolvenții de liceu care au promovat examenul național de Bacalaureat ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe, potrivit unui proiect depus la Senatul României de către U...

Polițiștii rutieri au verificat respectarea traseelor de deplasare stabilite pentru autovehiculele ”Școală”!

astăzi, 19:40
35

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat luni, 22 aprilie 2024, o acțiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor la regimul rutier de către instructorii autorizați din cadrul ș...

Spectacolul „Legenda Cetății Neamțului” se joacă trei zile la Teatrul „Vasilache” din Botoșani

astăzi, 19:08
28

„Legenda Cetăţii Neamţului” este o adaptare scenică parodică, după „Cetatea Neamţului” de George Coşbuc şi transpusă în scenă de Marius Rogojinschi. Regia arti...