Imagini de coşmar la Flămânzi: Un băiat a murit, izbit în plin de un BMW condus de un şofer de 23 de ani: "Fa o minune, Doamne" - FOTO, VIDEO
ACCIDENT!

Imagini de coşmar la Flămânzi: Un băiat a murit, izbit în plin de un BMW condus de un şofer de 23 de ani: "Fa o minune, Doamne" - FOTO, VIDEO
O roată a bicicletei şi un pantof al copilului au rămas la locul impactului, iar trupul minorului şi restul bicicletei au fost târâte de maşină pe o distanţă de 60 de metri.

Un cumplit accident s-a produs miercuri seara la intrarea în Flămânzi! Un băiat de 15 ani, care a ieşit cu bicicleta, de pe o stradă lăturalnică pe drumul european, fără să se asigure, a fost izbit în plin de un BMW care circula dinspre Iasi către Botoşani.

Şoferul, Iulian Cucu, in varsta de 23 de ani, din Flămânzi, nu a putut evita impactul din cauza vitezei excesive.

Maşina s-a oprit la 60 de metri de locul impactului, la aceeaşi distanţă ajungând şi victima. Pe o distanta de 53,5 metri sunt urme de frânare. O roată a bicicletei şi un pantof al copilului au rămas la locul impactului, iar trupul minorului şi restul bicicletei au fost târâte de maşină pe o distanţă de 60 de metri.

La faţa locului a ajuns un echipaj de Ambulanţă de la Flămânzi, cadrele medicale incepand imediat manevrele de resuscitare, intrucat baiatul de afla in stop cardio-respirator. In ajutorul asistentilor din Flamanzi a ajuns si echipajul de Terapie Intensiva Mobila.

Alături de medici se află părinţii băiatului, care nu-şi mai pot stăpâni durerea, tatăl ţinându-şi copilul de mână permanent si ii soptea la ureche sa se faca bine. "Doamne, te rog Doamne, fa o minune Doamne si nu-l lasa sa moara. Adisor, trezeste-te. Ce-ai facut scumpul meu? Te rog uita-te la mine puiule! Doamne parca traiesc un vis. Nu cred asa ceva. Deschide ochisorii verzi Adisor. Nu o lasa pe mamica ta sa sufere", sunt doar cateva din cuvintele sfasietoare ale tatalui.

La un moment dat, mama copilului a leşinat văzându-şi fiul întins pe asfalt. Medicii au sarit imediat in ajutorul ei si au urcat-o in ambulanta pentru ingrijiri.

Dupa o ora, medicii au declarat decesul băiatului, în ciuda manevrelor de resuscitare. Şoferul autoturismului BMW a fost băgat într-o maşină a Poliţiei, pentru a-l feri de furia localnicilor.

Pe numele şoferului va fi întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă, iar potrivit poliţiştilor culpa este comună pentru producerea acestui eveniment rutier, întrucât biciclistul nu a acordat prioritate autoturismului, iar conducătorul auto circula cu viteză excesivă.

Potrivit vecinilor băiatului, acesta a împlinit marţi vârsta de 15 ani, iar mama lui a ajuns din Italia pentru a sărbători alături de familie acest eveniment.

"Era ca o fetiţă, ieri a împlinit 15 ani şi mama lui a venit tot ieri din Italia. În această seară au făcut un grătar, după care a ieşit şi el cu băieţii în sat. Maşina avea viteză foarte, foarte mare", a spus o vecină.

ATENTIE! IMAGINILE AU UN PUTERNIC IMPACT EMOTIONAL!

"Tânărul în vârstă de 15 ani circula pe o bicicletă şi nu a acordat prioritate unui autoturism marca BMW care circula cu viteză excesivă, împrejurare în care nu a mai putut evita impactul, surprinzând şi accidentând biciclistul. În urma accidentului rutier a rezultat decesul minorului. În continuare efectuăm cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă", a declarat Andi Barbacaru, inspector principal în cadrul Politiei Rutiere Botoşani.

Conducatorul auto a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice si nu vrut sa comenteze cum s-a intamplat accidentul sau daca avea viteza.

Potrivit pasagerului din dreapta, soferul avea peste 100 de km/h, iar politistii au observat ca schimbatorul de viteze era in treapa a V-a, semn ca masina circula cu viteza foarte mare.

Circulatia pe drumul european a fost blocata timp de doua ore, mai multi calatori din autocarele care circulau spre Bucuresti, Iasi sau Italia, fiind nevoiti sa astepte pe marginea drumului.























 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Expoziția de grafică ”Biserici şi mănăstiri din Moldova medievală” va fi vernisată la Memorialul Ipotești!

astăzi, 12:28
5

Memorialul Ipotești – Centrul Național de Studii Mihai Eminescu, instituție din subordinea Consiliului Județean Botoșani, vă invită luni, 22 aprilie 2024, ora 12:00, la vernisajul expozi...

A plătit 2.000 de lei după ce a refuzat să achite taxa pentru toaletă într-o autogară din Botoșani!

astăzi, 11:46
112

Deoarece apelantul reclama producerea unei stări conflictuale, operatorul 112 a direcționat un echipaj de jandarmerie în vederea aplanării acesteia și luării măsurilor legale.Jandarmii...

Un nou proiect transfrontalier pentru Consiliul Județean Botoșani

astăzi, 11:43
84

Consiliul Județean Botoșani a depus spre finanțare europeană un nou proiect transfrontalier, Este vorba de proiectul „Creșterea absorbției fondurilor UE prin consolidarea capacității ins...