VESTI BUNE! Dupa ce a primit 3 goluri de la Lopez, FC Botosani va aduce doi jucatori din Spania!
SPORT

VESTI BUNE! Dupa ce a primit 3 goluri de la Lopez, FC Botosani va aduce doi jucatori din Spania!
CFR Cluj a fost clubul din Romania unde majoritatea fotbalistilor transferati in ultimii ani au fost adusi din Portugalia si Spania si s-a dovedit a fi un real succes, acestia fiind mult peste jucatorii din Romania, iar ulterior au fost vanduti pe bani multi.

Chiar daca se afla in insolventa, CFR-ul a adus mai multi jucatori din ligile inferioare din Spania, printre care si Christian Lopez, fotbalistul care a marcat trei goluri in meciul cu FC Botosani. Lopez a fost adus de la echipa de Liga a III-a, Burgos CF, insa a fost crescut de Real Madrid.

Conducatorii clubului botosanean se orienteaza si ei spre fotbalul iberic si negociaza deja cu doi fotbalisti din Liga a II-a, din Spania, printre care un atacant, pe care spera sa-i aduca la echipa cat mai repede.

"Exista la ora actuala doi jucatori care vor veni din Spania din Liga a II-a, cu care negociem, plus alti doi jucatori. Sa vedem pe care ii putem transfera. Ati vazut Cabrera, bine el este din Argentina, dar ati vazut ce calitati are. Pe el tot Leo l-a adus, cel pe care il contesta multi. El l-a gazit, asa cum i-a adus si pe Dimitrov si pe Iliev, pe Martinus, tot el i-a adus. Eu sper sa revina si Roman la capacitatea lui", a spus finantatorul Valeriu Iftime.

In liga secunda din Spania evolueaza si botosaneanul Florin Andone, care a retrogradat cu Cordoba. Acesta se afla in prezent la nationala Romaniei, in vederea meciurilor cu Ungaria si Grecia.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

ANUNȚUL Ministerului Muncii: Cum se va face plata în avans a pensiilor aferente lunii mai 2024!

astăzi, 14:44
205

Executivul a aprobat, în ședința de joi, cele două acte normative care asigură plata în avans a pensiilor și a altor drepturi prevăzute de legi speciale, aferente lunii mai 2024....

(P) Factorii care influențează prețul unei campanii SEO

astăzi, 14:21
38

Site-ul afacerii tale încă nu primește suficient trafic organic sau nu are vizibilitate online și vrei să incluzi o campanie SEO în strategia de marketig digital, așa că ai înc...

O zi pe cel mai nordic hotar al țării, la capătul județului Botoșani!

astăzi, 14:06
306

Prutul desenează aici o graniță meschină între maluri plămădite din același pământ. Pe malul drept se înșiră Miorcanii poetului Ion Pillat. Pe cel stâng, ca înt...