Patronul FC Botosani, despre Constantin Rosu: "Nivelul sau este al unui jucator de Liga a IV-a, dar alt jucator nu am gasit"

Patronul FC Botosani, despre Constantin Rosu: "Nivelul sau este al unui jucator de Liga a IV-a, dar alt jucator nu am gasit"

 Rosu in duel cu Bordeianu  

Constantin Rosu a devenit primul jucator din istoria Ligii 1, care a fost transferat de la o echipa de Liga IV-a, ce tocmai a promovat in Liga a III-a, dar unde nu a apucat sa joace, care a fost titularizat la doar cateva zile de la transfer.

Rosu a debutat la FC Botosani in meciul cu Pandurii Targu Jiu, dar nu a impresionat, gresind multe pase, la fel cum a facut-o si aseara in partida de la Cluj.

Valeriu Iftime spune ca fotbalistul are totusi niste calitati, dar nivelul sau este de Liga a IV-a.

"El nu a impresionat atat de mult, insa din pacate nu aveam oameni pe banca. Batin este accidentat, Ivanovici a fost accidentat, Martinus e cu gandul la plecare si a rmas Rosu. Nu aveam pe banca niciun om pe banca de banda pentru acel meci. Nu am gasit alt jucator. Cornel Sfaiter avea niste referinte si s-a ocupat de transfer. Are niste calitati, dar este adevarat ca nivelul sau acum este al unui jucator de Liga a IV-a. Nu a jucat la cluburi mari, dar da putin vointa, fata de altii care mi se par furati de trecut, care nu mai alearga si care cred ca Botosaniul....", ne-a declarat Iftime.

Constantin Roşu a fost golgeterul sezonului trecut din Liga 4 din judetul Bihor, cu 51 de goluri înscrise în 26 de meciuri de campionat. În vârstă de 25 de ani, Roşu a mai jucat în Liga a II-a pentru Luceafărul Oradea şi Gloria Bistriţa, marcând 15 goluri în 60 de prezenţe.

 

Spune-ne opinia ta