Bătaie în sensul giratoriu de la Bazar cu bâtă și spray lacrimogen! FOTO

Bătaie în sensul giratoriu de la Bazar cu bâtă și spray lacrimogen! FOTO
Doi bărbați care sunt într-un conflict mai vechi și-au reglat conturile, luni la amiază, în mijlocul uneia dintre cele mai circulate intersecții din municipiul Botoșani.

Paul M., în vârstă de 44 de ani, mergea pe jos cu soția, pe Calea Națională, iar la un moment dat, când cei doi se aflau în dreptul sensului giratoriu de la Bazar, a oprit un autoturism Chrysler din care a coborât Andrei U., în vârstă de 26 de ani.

Acesta a pulverizat spray lacrimogen către bărbatul de 44 de ani, iar la un moment dat din portbagaj a scos și o bâtă de baseball, cei doi bărbați înjurându-se și lovindu-se reciproc.

La fața locului au ajuns în scurt timp echipaje de poliție, jandarmi și ambulanță, cei doi fiind transportați la spital. Aceștia au continuat scandalul și la Unitatea de Primire Urgențe.

După ce au primit îngrijiri medicale, cei doi bărbați au fost conduși la Poliție pentru audieri. Din câte se pare, aceștia sunt în conflict din luna decembrie, anul trecut. Ei s-au ales acum cu dosare penale pentru tuburarea liniştii şi ordinii publice.




 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat de 47 de ani, sancționat pentru transport ilegal de persoane!

Joi, 28 Martie 2024
125

La data de 27 martie 2024, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe drumul european E 587, în comuna Frumușica, un autoturism condus de un bărbat, de 47 de ani, d...

Campania antidrog care educă elevii să aleagă înțelept, la Colegiului Economic ”Octav Onicescu” Botoșani (Foto)

Joi, 28 Martie 2024
91

În scopul prevenirii consumului de droguri în rândul populației de vârstă școlară, în perioada decembrie 2023 – iunie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean ...

Vești bune de la premierul României: supermarketurile nu vor fi închise în week-end!

Joi, 28 Martie 2024
84

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat, joi, la începutul ședinței de guvern, că magazinele nu vor fi închise în weekend, subliniind că, „din toate semnalele primite din r&aci...