ASTAZI: CFR Cluj - FC Botosani, cu Andrei Chivulete la centru!

ASTAZI: CFR Cluj - FC Botosani, cu Andrei Chivulete la centru!
FC Botosani va juca in aceasta seara, in deplasare, impotriva formatiei CFR Cluj, in cadrul ultimului meci al etapei a IX-a, din Liga 1.

Botosanenii au un start de sezon catastrofal, aflandu-se pe locul 12, din 14 echipe, dupa ce au bifat o singura victorie in 8 partide. Finantatorul Valeriu Iftime i-a dat un ultimatum antrenorului Leo Grozavu, care este "condamnat" sa castige partida la Cluj pentru a mai continua alaturi de echipa noastra.

Partida dintre CFR Cluj si FC Botosani va fi condusa la centru de Andrei Chivulete, acesta fiind ajutat de asistentii Vlad Barleanu si Mihai Marica.

Inaintea acestui duel, CFR Cluj si FC Botosani au cate 6 puncte si sunt colege in clasament. Meciul va fi LIVE-TEXT pe Stiri.Botosani.ro si in direct pe Digisport 1, Dolcesport 1 si Look TV, incepand cu ora 21:00.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșănean reținut de polițiști după ce a pipăit o fată!

astăzi, 11:05
14

În cursul zilei de marți, 15 aprilie 2024, polițiștii din Hlipiceni au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui tânăr de 34 de ani.Botoșăneanul este bănuit ...

Lucian Trufin, candidat PSD la Consiliul Județean: „Voi continua programul de modernizare a drumurilor județene realizat de Doina Federovici”

astăzi, 10:56
11

Dezvoltarea infrastructurii rutiere județene a cunoscut un ritm fără precedent în mandatul de președinte al Consiliului Județean deținut de Doina Federovici. O treime din totalul drumurilo...

Cum a ajuns să fie ținut un spital nou-nouț din Botoșani cu lacătul pe ușă patru ani. A costat peste trei milioane de euro!

astăzi, 10:24
136

Spitalul de boli paliative din Botoșani, singura unitate spitalicească ridicată de la zero în ultimele trei decenii în județ, pentru care s-au plătit 3.2 milioane de euro, zace î...