Căruță spulberată de un șofer de 19 ani!

Căruță spulberată de un șofer de 19 ani!
Un tânăr în vârstă de 29 de ani, din Ungureni, a fost rănit grav, sâmbătă, după ce a tăiat cu căruța calea unui autoturism.

Bărbatul se deplasa cu atelajul hipo pe un drum sătesc și a pătruns pe drumul national Botoșani-Săveni fără să se asigure, moment în care a fost izbit în plin de un autoturism Dacia Logan condus de un tânăr în vârstă de 19 ani.

Căruța a fost distrusă, iar căruțașul a suferit mai multe traumatisme, fiind transportat la spital pentru îngrijiri, acesta rămânând internat.

Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Plecare în plin campionat de la FC Botoșani. Vârful de atac titular a semnat cu un club din străinătate!

astăzi, 10:45
121

FC Botoșani, ultima clasată din play-out, s-a despărțit de atacantul croat Miroslav Ilicic (25 de ani), adus în toamnă.Titular până în februarie la echipa antrenată acum d...

Dumitru Dragomir susține că un medic ”plecat din Botoșani” i-a dat un leac de viață lungă! ”M-a văzut că eram așa roșu la față, credea că sunt bețiv!”

astăzi, 10:21
712

Dumitru Dragomir susține că a învățat asta de la un reputat medic cu origini botoșănene.„Fii atent, că nu mai știi pe cine să crezi în țara asta. Toți medicii ăștia ...

Administrația Națională de Meteorologie a prelungit atenționarea de tip Cod Galben pentru județul Botoșani!

astăzi, 10:10
243

Meteorologii eu emis o avertizare de tip Cod Galben valabilă până vineri, la ora 18.00.Vântul va avea intensificări în Moldova, în estul și sud-estul Transilvaniei cu v...