A început distracția în Centrul Vechi-FOTO

A început distracția în Centrul Vechi-FOTO
Centrul Istoric din municipiul Botoșani s-a umplut de lume. Sute de botoșăneni au luat cu asalt terasele comercianților care au venit la Summer Fest pentru a mânca un grătar și a savura o bere și pentru a-i asculta pe artiștii care evoluează pe scenă.

În debutul festivalului au urcat pe scenă artiștii locali. Fiecare a primit din partea Primăriei câte o diplomă de participare.

Prezent în Centrul Vechi este și viceprimarul Cosmin Andrei. Acesta s-a declarat mulțumit de cum a debutat Summer Fest și speră ca sâmbătă și duminică să vină și mai mulți botoșăneni la festival.

În zonă sunt și forțe de ordine. Dacă în ceilalți ani cetățenii de etnie romă care stau Centrul Istoric obișnuiau să mănânce semințe și să lase o mizerie de nedescris, de această dată polițiștii locali și jandarmii sunt cu ochii pe ei.

La un moment dat, un cetățean de etnie romă s-a dezbrăcat de tricou și se plimba prin preajma scenei, dar a fost văzut imediat de un jandarm care i-a cerut să se îmbrace, acesta conformându-se.

Cel mai așteptat moment al serii este concertul formației Mandinga. Artiștii vor urca pe scenă în jurul orei 22.00. Aceștia au ajuns în centrul vechi în jurul orei 21.45 și au fost asaltați de mai mulți fabi care au dorit să facă o fotografie în special cu Elena, solista trupei.










 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Deficitul de judecători la Botoșani s-a mai redus, dar suntem încă în topul național!

astăzi, 09:42

Dacă în luna februarie județul Botoșani se afla pe primul loc în România, cu cel mai mare deficit de judecători, situația s-a mai îmbunătățit: am coborât pe locul...

Deschiderea oficială a Olimpiadei Naționale de Limba ucraineană la Botoșani (Foto)

astăzi, 09:22
65

În perioada 22-25 aprilie 2024, la Botoșani se desfășoară a XXX-a ediție a Olimpiadei naționale de limba și literatura ucraineană maternă – etapa națională, un eveniment de pres...

USR Botoșani: Primari cu apucături de mafiot

astăzi, 08:42
166

Apropierea alegerilor de pe 9 iunie și intrarea în campania electorală scoate ce-i mai rău din anumiți primari și acoliți ai acestora. Membrii Alianței Dreapta Unită se confruntă cu sit...