Primarul l-a chemat la discuții pe finanțatorul FC Botoșani, Valeriu Iftime! Vezi de ce

Primarul l-a chemat la discuții pe finanțatorul FC Botoșani, Valeriu Iftime! Vezi de ce
Primarul Ovidiu Portariuc l-a invitat, luni, la Primărie pe finanțatorul echipei FC Botoșani, Valeriu Iftime, cu care dorește să discute anumite aspecte ce țin de investiția de modernizare care se dorește a fi făcută la Stadionul Municipal, dar și despre parcursul echipei FC Botoșani, care pare urmărită de ghinion.

În ceea ce privește modernizarea Stadionului Municipal, edilul șef al urbei a precizat că obiectivul se află pe lista sinteză a Companiei Naționale de Investiții, de la care se dorește obținerea finanțării.

“L-am invitat pe domnul Valeriu Iftime să avem o discuție, împreună cu colegii de la investiții. Vrem să vedem care este viziunea lor în ceea ce privește modernizarea Stadionului Municipal pentru că am avut discuții în urmă cu o săptămână la Compania Națională de Investiții și urmează să promovăm un studiu de fezabilitate care va fi inițiat de către municipalitate și vrem să consultăm și partea sportivă implicată pentru a ne da un punct de vedere", a declarat primarul.

Ovidiu Portariuc vrea să afle de la Iftime și care sunt planurile de viitor ale celor din managementul Clubului FC Botoșani, dar fiind că jucătorii trec printr-o perioadă nu tocmai bună din punct de vedere al rezultatelor.

“Vreau să știu ce se întâmplă cu echipa FC Botoșani. Mi se pare că în ultima perioadă au avut ceva probleme, sau cel puțin așa a reieșit din ceea ce se întâmplă și vreau să văd dacă există în continuare determinare, coerență și o strategie pentru că am făcut eforturi toți botoșănenii pentru modernizarea Stadionului și vrem să știm care este viziunea acționariatului și ce strategie are pentru perioada următoare pentru că eforturile sunt foarte mari și vrem să ne asigurăm că din partea domniilor lor există aceeași determinare. Sunt un suporter al FC Botoșani, voi rămâne, chiar dacă echipa trece acum printr-o perioadă mai puțin favorabilă, vreau să rămân alături de echipă, dar vreau să văd și din partea domniilor lor un semnal ca lucrurile să intre în normalitate, să nu fie prea târziu. Nu vreau să intervin în management, dar municipalitatea, ca investitor principal în ultimii ani, în baza sportivă, cred că are dreptul să fie informată privind viziunea și strategia pe care cei de la FC Botoșani o au pentru a-și menține locul acolo unde cred eu că merită să fie, în primele zece echipe din campionatul național", a afrmat Portariuc.

În discuția cu finanțatorul FC Botoșani, primarul va aborda și problema privind prețurile la bilete la meciurile de pe Municipal, catalogate ca fiind prea mari. 

Citește și Vise MARETE pentru performante MARETE! FC Botosani a ajuns in Europa si va avea un stadion pe masura! VEZI cum va arata! FOTO, VIDEO 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Se întâmplă lângă noi: Lecție de istorie, arhitectură și numismatica la Agenția BNR Suceava!

astăzi, 20:18
16

Banca Națională a României (BNR) organizează cea de-a patra ediție a evenimentului „Zilele Porților Deschise”, în zilele de joi,18 aprilie, și vineri,19 aprilie. Pentru a...

Bărbat fără permis de conducere, depistat la volanul unui autovehicul neînmatriculat!

astăzi, 19:28
36

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 5 Mihăileni au oprit pentru control, luni,15 aprilie 2024, pe drumul comunal DC 77 din comuna Dersca, un autovehicul condus de un bărbat de 4...

5 cadre didactice dintr-o localitate din Botoșani s-au specializat în tehnici didactice moderne în Finlanda (Foto)

astăzi, 18:33
309

În perioada 17 – 23.03.2024, 5 cadre didactice de la Scoala Gimnaziala nr. 1 Unteni, judetul Botosani, au participat la cursuri de perfectionare organizate de Asociatia Edu2Grow in Finland...