Conducerea IPJ a dispus un control la Poliția Vorniceni, după ședința ATOP!

Conducerea IPJ a dispus un control la Poliția Vorniceni, după ședința ATOP!
Ședința Autorității Teritoriale de Ordine Publică (ATOP) de vineri, de la Vorniceni, se lasă cu verificări.

Conducerea Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) a dispus verificarea tuturor aspectelor semnalate de cetățenii prezenți la întâlnirea ce a avut loc la Primăria din Vorniceni, dar și a activității celor doi polițiști din comună.

“Conducerea IPJ a fost informată punctual asupra problemelor discutate în ședința Autorității Teritoriale de Ordine Publică și s-a dispus efectuarea de verificări prin Biroul de control intern. Fiecare dintre problemele ridicate de către cetățenii prezenți la ședința ATOP va fi verificată, iar verificările vor fi extinse la întreaga activitate a agenților de poliție din cadrul Postului de Poliție Vorniceni", a declarat Daniela Gheorghiescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Botoșani.

Compartimentul de control din cadrul IPJ va verifica toate dosarele existente, stadiul cercetărilor şi măsurile dispuse.

Mai mulți cetățeni din Vorniceni, dar și cei din conducerea Primăriei, s-au plâns în ședința ATOP că în ultimii doi ani au fost zeci de furturi în comună, dar hoții nu au fost prinși, case sparte, iar unii oamenii sunt nevoiți să doarmă în pod de frică.

Sătenii i-au mai acuzat de polițiștii din comună că ar încerca să acopere unii răufăcători, motiv pentru care unele cazuri nu ar fi fost soluționate.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Patru ani de închisoare după ce a tâlhărit o studentă în centrul Sucevei, bărbatul a fost prins în Botoșani!

astăzi, 11:08

Un bărbat în vârstă de 35 de ani, din Republica Moldova, aflat în arest preventiv din luna ianuarie a acestui an pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată, un f...

Anunț important de la Tribunalul Botoșani pentru candidații la CJ!

astăzi, 10:51
22

Tribunalul Botoșani înștiințează candidații care și-au anunțat intenția de a candida pentru funcția de președinte al Consiliului Județean (CJ) din Botoșani, dar și pentru consilieri...

Poeți în dialog la Memorialul Ipotești: Paul Aretzu – Dumitru Augustin Doman

astăzi, 10:36
14

Pentru lecturi și discuții, sunt invitați poeții Paul Aretzu și Dumitru Augustin Doman. Evenimentul va avea loc marți, 23 aprilie 2024, începând cu ora 10.00, la Colegiul Național &...