Parcul de agrement Cornișa prinde contur! Imagini în premieră cu bazinele

Parcul de agrement Cornișa prinde contur! Imagini în premieră cu bazinele
Primarul Ovidiu Portariuc a efectuat o nouă inspecție pe șantierul de la Parcul de Agrement Cornișa, acesta postând pe contul său de pe o rețea de socializare imagini în premieră cu bazinele.

Edilul-șef al municipiului a precizat că s-a verificat etanșeitatea și izolarea bazinelor, iar testele vor continua și luna aceasta.

“Pentru toti cei care intreaba ce facem in Botosani in aceasta perioada, le prezint stadiul avansat al unei investitii de aproape 600 de miliarde lei vechi. Pentru prima data s-au verificat in aceasta saptamana etansietatea si izolarea bazinelor. Perioada de teste va continua in luna august. Am ales de asemenea modelul si culoarea pentru gresia si faianta de interior. Dupa ce vom termina aceasta investitie care va genera locuri de munca si crestere economica pentru oras ne vom concentra pe reabilitarea cartierelor din Botosani si a transportului public. Din pacate, bugetul orasului si gradul de indatorare nu ne permit sa abordam simultan aceste investitii", a postat primarul Ovidiu Portariuc pe contul său de Facebook.
 
La sfârșitul lunii iunie, în urma unei întâlniri de lucru solicitată de reprezentanții Electroalfa, firma care construiește acest obiectiv, patronul companiei, Gheorghe Ciubotaru, aprecia că lucrările au fost realizate în procent de 40%, dând ca termen de finalizare data de 31 decembrie 2015.

Ulterior însă reprezentanții Primăriei au precizat că lucrările se vor prelungi cu trei luni, din cauza situațiilor neprevăzute care au apărut pe perioada derulării proiectului, respectiv reproiectarea și reamplasarea anumitor obiective. 

Sursă foto: Facebook Ovidiu Portariuc







 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat de 47 de ani, sancționat pentru transport ilegal de persoane!

Joi, 28 Martie 2024
125

La data de 27 martie 2024, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe drumul european E 587, în comuna Frumușica, un autoturism condus de un bărbat, de 47 de ani, d...

Campania antidrog care educă elevii să aleagă înțelept, la Colegiului Economic ”Octav Onicescu” Botoșani (Foto)

Joi, 28 Martie 2024
91

În scopul prevenirii consumului de droguri în rândul populației de vârstă școlară, în perioada decembrie 2023 – iunie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean ...

Vești bune de la premierul României: supermarketurile nu vor fi închise în week-end!

Joi, 28 Martie 2024
84

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat, joi, la începutul ședinței de guvern, că magazinele nu vor fi închise în weekend, subliniind că, „din toate semnalele primite din r&aci...