Un consilier local îl vrea pe Cătălin Flutur prezent la ședințele de CL

Un consilier local îl vrea pe Cătălin Flutur prezent la ședințele de CL
Un consilier local s-a arătat deranjat de faptul că directorul societății Locativa, Cătălin Flutur, nu este niciodată prezent la ședințele de Consiliu Local.

Cristinel Brumă a spus că  de când este actualul Consiliu, Flutur nu a fost prezent la ședințe unde ar fi putut să lămurească anumite probleme ce țin de activitatea societății pe care o conduce.

“În cei deja trei ani de mandat de Consiliu Local nu a venit niciodată aici cum ar fi fost normal și cum intră în atribuțiunea lui, de fiecare dată cu ocazia ședințelor de Consiliu să fie printre noi aici și dacă sunt probleme să le lămurească pe loc", a spus Cristinel Brumă.

Consilierul local Florin Ghiorghiță i-a luat apărarea directorului Locativa și a precizat că în fișa postului acestuia nu scrie că trebuie să fie prezent la ședințele de Consiliu Local.

“Mi-a plăcut că domnul Brumă ştie că domnul Flutur nu a venit la şedinţele de Consiliu Local în ultimii trei ani, mai ales că el este consilier local din luna septembrie. Cred că cineva de alături i-a șoptit. În fișa postului nu scrie că trebuie să fie la ședințele de Consiliu Local. Dacă ar fi fost invitat, cu siguranță ar fi venit", a replicat Florin Ghiorghiță.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

ANUNȚUL Ministerului Muncii: Cum se va face plata în avans a pensiilor aferente lunii mai 2024!

astăzi, 14:44
100

Executivul a aprobat, în ședința de joi, cele două acte normative care asigură plata în avans a pensiilor și a altor drepturi prevăzute de legi speciale, aferente lunii mai 2024....

(P) Factorii care influențează prețul unei campanii SEO

astăzi, 14:21
34

Site-ul afacerii tale încă nu primește suficient trafic organic sau nu are vizibilitate online și vrei să incluzi o campanie SEO în strategia de marketig digital, așa că ai înc...

O zi pe cel mai nordic hotar al țării, la capătul județului Botoșani!

astăzi, 14:06
223

Prutul desenează aici o graniță meschină între maluri plămădite din același pământ. Pe malul drept se înșiră Miorcanii poetului Ion Pillat. Pe cel stâng, ca înt...