Scene de GROAZĂ la Oneaga! Taiat cu cuţitul până i-au ieşit intestinele! S-a târât prin iarba pentru a cere ajutor! FOTO, VIDEO

Scene de GROAZĂ la Oneaga! Taiat cu cuţitul până i-au ieşit intestinele! S-a târât prin iarba pentru a cere ajutor! FOTO, VIDEO
Scene sângeroase pe un câmp situat între satele Oneaga şi Vorona! Un bărbat în vârstă de 47 de ani a fost tăiat cu cuţitul în mai multe zone ale corpului, iar abdomenul i-a fost efectiv spântecat dintr-o parte în alta.

Costel A. deţine un teren la marginea padurii de la Oneaga, iar vineri seara a găsit mai multe oi care păşunau pe proprietatea sa. Acesta i-a cerut ciobanului să plece de pe bucată, între cei doi izbucnind un conflict.

 Ciobanul a scos la un moment dat un cuţit şi l-a înfipt în bărbat fara oprire, provocându-i multiple plăgi la nivelul capului, picioarelor, dar rana cea mai gravă a suferit-o la nivelul abdomenului, intestinele ieşindu-i pe afară. Vicitma a fost injunghiata de trei ori in cap, de doua ori in zona abdomentului, de trei ori in picioare, dar si in fese.

După ce l-a măcelărit pe bărbatul de 47 de ani, ciobanul a luat-o la fugă. Cu ultimele puteri, victima s-a târât pe câmp până la prima stână, apăsând puternic cu mâinile pe abdomen, pentru ca intestinele ii ieseau afara.

Când l-au văzut plin de sânge şi abia ţinându-se pe picioare, ciobanii au sunat la 112, la faţa locului ajungând o Ambulanţă. Bărbatul a fost preluat imediat de cadrele medicale, fiind adus la Unitatea de Primire Urgenţe în stare gravă, medicii luptând să îi salveze viaţa.

Poliţiştii au reuşit să îl prindă şi pe cel care l-a înjunghiat, agresorul ajungând şi el la spital, cu o rana la mana dreapta. Acesta a povestit ca era cu oile la pascut pe terenul sau, iar cateva mioare se aflau pe terenul victimei, iar la un moment dat barbatul sfartecat cu cutitul ar fi venit si l-ar fi atacat cu un topor, moment in care agresorul a scos cutitul si l-a injunghiat.

“De la pământ ne-am certat. El a pornit scandalul. El a venit cu toporul. Eu am pus mâna să mă apăr şi am dat şi eu cu cuţitul", a spus ciobanul.

Pe numele acestuia polițiștii au întocmit un dosar penal pentru loviri sau alte violențe, dar încadrarea juridică a faptei ar putea fi schimbată, în funcție de concluziile medico-legale. 

VEZI MAI JOS VIDEO cu declaratiile medicului si ale agresorului!


















 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Dinamo 2-1! Meci nebun pe Stadionul Municipal

Marţi, 23 Aprilie 2024
476

Dinamo a primit un penalty, după o fază la care Țigănașu și-a spart capul. Mai apoi, Abdllah a ratat penalty-ul. Bogdan Andone a protestat vehement, și a fost eliminat.Ulterior, Dinamo a ma...

Proiect USR înaintat Senatului: Absolvenții de liceu care au promovat bacalaureatul ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe!

Marţi, 23 Aprilie 2024
64

Absolvenții de liceu care au promovat examenul național de Bacalaureat ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe, potrivit unui proiect depus la Senatul României de către U...

Polițiștii rutieri au verificat respectarea traseelor de deplasare stabilite pentru autovehiculele ”Școală”!

Marţi, 23 Aprilie 2024
81

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat luni, 22 aprilie 2024, o acțiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor la regimul rutier de către instructorii autorizați din cadrul ș...