TRAGEDIE la Dangeni! Tanar gasit mort intr-un bazin aflat in camp! Pompierii au avut o misiune dificila! FOTO, VIDEO

TRAGEDIE la Dangeni! Tanar gasit mort intr-un bazin aflat in camp! Pompierii au avut o misiune dificila! FOTO, VIDEO
Un barbat in varsta de 32 de ani, din localitatea Dangeni, judetul Botosani, a fost gasit decedat intr-un bazin cu apa aflat intre localitatile Dangeni si Hanesti. 

Barbatul lucra la o ferma, iar de trei sapatamani a disparut. Pentru nu avea parinti si era un baiat cu probleme psihice, nefiind prima data cand dispare, patronii la care lucra nu au banuit ca acesta ar putea fi mort. 

Joi dupa amiaza, niste copii care se aflau pe camp au simtit un miros urat in dreptul bazinului, asa ca au mers sa vada despre ce este vorba, moment in care au vazut cadavrul barbatului plutind pe apa. Acestia au anuntat imediat satenii, care au sunat la 112. 

La fata locului au ajuns pompierii din Trusesti, insa din cauza starii avansate de putrefactie in care se afla , corpul barbatului nu a putut fi scos, asa ca in ajutor au sosit si pompierii din cadrul Detasamentului Botosani, dar si un echipaj SMURD.

Pentru a scoate trupul din bazin, pompierii au fost nevoiti sa traga o panza de cort sub cadavru, iar mai apoi sa-l scoata din apa. In ajutorul acestora au sarit si satenii. Cu totii au folosit masti pentru ca mirosul era insuportabil.

"La sosirea primului echipaj de la Trusesti s-a constatat ca era o persoana, corpul fiind intr-o stare avansata de descompunere. Interventia a fost deosebit de periculoasa avand in vedere ca putea pune in pericol si efectivele proprii care ar fi coborat in interior. Ne-am deplasat si un echipaj de la Detasamentul de Pompieri Botosani si fara a cobora vreo persoana in interior am reusit sa scoate persoana", a declarat Narcis Jachel, din cadrul ISU Botosani.

Cadavrul a fost ridicat de Medicina Legala si pana la aceasta ora nu se stie cum a ajuns barbatul in bazin.

 

















 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

Vineri, 19 Aprilie 2024
772

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

Vineri, 19 Aprilie 2024
246

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

Vineri, 19 Aprilie 2024
208

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...