Bătrână tâlhărită în toiul nopții în propria casă!

Bătrână tâlhărită în toiul nopții în propria casă!
O bătrână dintr-un sat din județul Botoșani a trecut prin clipe de groază după ce în toiul nopții doi indivizi au dat buzna peste ea în casă, și după ce au amenințat-o cu bătaia i-au furat și banii pe care îi avea.

La data de 29 iulie, în jurul orei 03.30, poliţiştii Secţiei Rurale 3 Hlipiceni au fost sesizaţi printr-un apel de urgenţă cu privire la faptul că o femeie de 85 de ani, din comuna Călăraşi a fost victima unei infracţiuni de tâlhărie.
         
În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că în noaptea de 28/29.07.2015, în jurul orei 03.00, două persoane necunoscute au pătruns prin efracţie în locuinţa  victimei, unde, prin întrebuinţarea de ameninţări cu acte de violenţă, au deposedat-o de o sumă de bani.
         
În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii i-au identificat pe D.C. de 40 ani şi B.M. de 20 de ani, ambii din comuna Albeşti, judeţul Botoşani, ca fiind principalii bănuiţi de comiterea faptei. Prejudiciul creat în dauna părţii vătămate a fost recuperat parţial.
         
Cei doi supecţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore în arestul I.P.J.Botoşani, urmând ca pe numele acestora să fie formulată propunere de arestare preventivă.
         
În cauză continuă cercetările, sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie calificată.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

ANUNȚUL Ministerului Muncii: Cum se va face plata în avans a pensiilor aferente lunii mai 2024!

astăzi, 14:44
145

Executivul a aprobat, în ședința de joi, cele două acte normative care asigură plata în avans a pensiilor și a altor drepturi prevăzute de legi speciale, aferente lunii mai 2024....

(P) Factorii care influențează prețul unei campanii SEO

astăzi, 14:21
36

Site-ul afacerii tale încă nu primește suficient trafic organic sau nu are vizibilitate online și vrei să incluzi o campanie SEO în strategia de marketig digital, așa că ai înc...

O zi pe cel mai nordic hotar al țării, la capătul județului Botoșani!

astăzi, 14:06
267

Prutul desenează aici o graniță meschină între maluri plămădite din același pământ. Pe malul drept se înșiră Miorcanii poetului Ion Pillat. Pe cel stâng, ca înt...