13 ani de puşcărie pentru preotul din Botoşani acuzat că şi-a ucis tatăl!

13 ani de puşcărie pentru preotul din Botoşani acuzat că şi-a ucis tatăl!
Preotul din satul Aurel Vlaicu, comuna Avrămeni, acuzat că la începutul acestui an şi-a ucis tatăl, a fost fost condamnat, marţi, de magistraţii Tribunalului Botoşani la 13 ani de închisoare cu executare.

Instanţa l-a mai obligat pe preotul Marius Daniel Andricioaei ca pe timpul executării pedepsei să urmeze tratament de specialitate, până la însănătoşire sau până la obţinerea unei ameliorări care să înlăture starea de pericol. Sentinţa nu este definitivă şi poate fi atacată cu apel.

Crima a avut loc la începutul lunii ianuarie, în locuinţa tatăl său, din Parcul Tineretului.

Audiat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani mai multe ore, preotul a recunoscut că între el şi tatăl său au fost mai multe conflicte din cauza banilor şi a băuturilor alcoolice, povestind că pe data de 31 decembrie, după ce au consumat alcool, s-au luat la bătaie, aplicându-i părintelui său mai multe lovituri. Cercetările făcute de procurori au scos la iveală amănunte terifiante în acest caz.

Preotul din satul Aurel Vlaicu a fost parasit în urmă cu circa trei ani de soţie, care a plecat în străinătate, luând cu ea şi copiii.

De atunci, preotul a căzut în patima băuturii. După ce şi-ar fi ucis tatăl în bătaie, preotul nu a plecat din garsoniera acestuia, situată la etajul patru al unui bloc din Parcul Tineretului, ci ar fi rămas în oraş, locuind şi dormind cu cadavrul în casă, timp în care a consumat în permanenţă băuturi alcoolice.

Pe trupul neînsufleţit al victimei au fost observate mai multe leziuni, atât la nivelul feţei,cât şi pe torace, unele dintre acestea părând să fie provocate post mortem. Preotul Daniel Marius Andricioaei a sunat pe data de 3 ianuarie la 112 şi a anunţat că tatăl său este mort. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Dan Șlincu, PSD: Șapte oferte pentru construirea noului pod peste Siret de la Vârfu Câmpului

astăzi, 09:25
9

Comisia de achiziție din cadrul Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a început procesul de analiză a celor șapte oferte depuse în cadrul licitației pe...

La Ipotești a început Săptămâna Națională a Bibliotecilor!

astăzi, 09:17
12

Cu acest prilej, din anul 2021, s-a derulat proiectul Biblioteci în dialog, ocazie cu care biblioteci specializate sau generaliste au participat prin conferențieri și prezentări ale specificu...

Armata a reușit să ocupe doar jumătate dintre locurile scoase la concurs: Proba fizică, cea mai dificilă!

astăzi, 08:35
74

Ministerul Apărării Naționale a publicat datele primei serii de recrutare-selecție a soldaților profesioniști în Armata României din acest an și 60% dintre posturile scoase la concu...